Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Het lekkerste drankje bij onze bonbons | Deel 2

We zijn terug met het tweede deel van: Het lekkerste drankje bij onze bonbons. Benieuwd of jouw lievelingssmaak ertussen zit deze week? Lees snel verder!

drankje bij bonbons - kokos basilicum

Ultiem genieten: 3x drankjes bij onze bonbons

1. Pinda

Wat heel goed samengaat met de smaak van pinda is banaan. Deze combinatie wordt vaak in desserts gemaakt of in drankjes verwerkt. Dus hoe lekker is het om bij onze vegan pinda bonbon een bananen smoothie te drinken? Ga voor gezond en maak je smoothie zelf, óf koop een lekkere verse smoothie in de supermarkt. Onze pinda bonbon bevat pinda (verrassend!) en is een heerlijk vegan tussendoortje die prima past tussen jouw goede voornemens.  

2. Kokos basilicum

Kende jij deze smaakcombinatie kokos met basilicum al? De twee smaakmakers zijn onweerstaanbaar samen. Doordat ze allebei een frisse maar ook sterke smaak hebben, halen ze elkaar mooi op en komen de twee smaken verrassend goed tot hun recht. Naast dat deze bonbon superlekker is en helemaal vegan, verdient het kunstzinnige uiterlijk zeker een schoonheidsprijs. De kokos-basilicum-bonbon bevat onder andere alcohol. Dan nu de onbeantwoorde vraag: welk drankje is de ultieme match met de vegan kokos-basillicum-bonbon? Dit is de enige echte limocello. Door dit koude en frisse drankje geniet je nog meer van de bonbon. Het zorgt voor een overheerlijke smaakexplosie in je mond. 

3. Hazelnoot

De hazelnoot is natuurlijk een heel bekende nootsoort, maar desalniettemin een pareltje als bonbon. Het klassieke uiterlijk en de overheerlijke combinatie van zachte praline met een hele hazelnoot in een jasje van melkchocolade, maakt de bonbon onweerstaanbaar lekker. Maar wat is het ultieme drankje bij deze bonbon? Doordat hazelnoot op zichzelf  een vrij neutrale smaak heeft, is een verse cappuccino de perfecte match. Door de zachte en milde smaak van de cappuccino, komt de smaak van de hazelnoot bonbon nóg beter tot zijn recht en zou je willen dat je er meer had…..  

Volgende week staan er drie nieuwe bonbons op het programma, inclusief een bijpassend drankje. Meer weten over de specifieke ingrediënten van de bonbons? Neem dan gerust een kijkje op  https://www.chocoladebezorgd.nl/ingredienten/  .

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.