Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Het verhaal van Chocoladebezorgd

Laat ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is Jan-Jaap Plaizier en ik ben de trotse eigenaar, oprichter en natuurlijk de chocolade specialist van Chocoladebezorgd.nl. Ik ben opgegroeid in een bakkers familie en ben van kleins af aan al liefhebber van lekker eten. Zo mocht ik als klein jochie mijn moeder graag in de keuken helpen. Ik was nieuwsgierig wat daar allemaal gebeurde en maakte al snel mijn eigen mayonaise en andere lekkere dingen. Het zat er op jonge leeftijd al aardig in.

Het idee

Vijf jaar geleden kwam de eerste chocolade machine in de bakkerij van mijn ouders. Mijn ouders en tevens eigenaar van deze mooie bakkerij Bakken met Plaizier in Hoogeveen leek het een goed plan om chocolade te gaan maken en te verkopen in de winkel. Aanvankelijk als aanvulling op het assortiment.

Dit bleek een goed idee en de eerste chocoladeproducten en bonbons gingen als warme broodjes over de toonbank. Vooral de chocolade pumps en gepersonaliseerde chocolade harten met tekst verkochten erg goed. Het online idee was geboren. Het idee erachter is simpel. Wij willen mensen blij maken met heerlijke chocolade. Of dit nu voor jezelf is of voor de gelukkig ontvanger.

Via een een bestaand platform zijn we begonnen met een webshop. Hiermee konden we mooi experimenteren. Al snel liep dit volledig uit de hand en heb ik mijn vaste baan opgezegd om er volledig voor te gaan. We hebben een nieuwe website laten maken en zijn ondertussen al twee volledige jaren online. In die twee jaar hebben wij al vele mensen blij mogen maken met onze heerlijke chocolade cadeaus.

Sinds de oprichting van Chocoladebezorgd maken wij dagelijks gepersonaliseerde chocolade cadeaus, hippe bonbons en relatiegeschenken voor bedrijven.

Veel chocolade Plaizier,

Jan-Jaap Plaizier
Chocolade specialist

One comment

  1. Saskia de Boer

    Leuk artikel. Succes met je bedrijf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.