Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Originele huwelijksbedankjes; zeg het met chocola

succes chocolade

Wil jij de gasten van je bruiloft op een originele manier bedanken? Huwelijksbedankjes zijn de perfecte kans om jouw vrienden en familie op een persoonlijke manier te bedanken voor hun aanwezigheid op jullie bruiloft. Maar hoe doe je dit op een originele manier, zonder terug te moeten vallen op een standaard zakje bruidssuiker of een saaie bloem? In dit blog geven we je een aantal originele ideeën voor huwelijksbedankjes, zodat iedere gast straks naar huis gaat met een mooi aandenken.

Wat is een huwelijksbedankje?

Als je jouw gasten op een persoonlijken, maar eenvoudige manier wil bedanken voor de aanwezigheid op jouw bruiloft, dan is een huwelijksbedankje hier een perfecte manier voor. Je kunt dit al ruim voor je bruiloft regelen, zodat je niet op het laatste moment nog in de stress schiet.

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar huwelijksbedankjes zijn er in allerlei soorten en maten. Zorg er in ieder geval voor dat je dicht bij jezelf blijft en kies voor een bedankje dat écht bij jullie past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zakje met jullie favoriete snoep? Of van een kaartenset of leuk memoryspel?

Zo heb je nog veel meer leuke en originele ideeën, zoals:

 • (Geur)kaarsen met jullie naam en trouwdatum;
 • Een zakje met zaadjes van jullie lievelingsbloemen;
 • Plantbare (hartjes)confetti in de mooiste kleuren;
 • Gepersonaliseerde speelkaarten;
 • Een mini-plantje in een papieren zakje;
 • Een boeketje met droogbloemen;
 • Kleine potjes honing met houten lepels;
 • Een zakje met gelukspoppetjes;
 • Een blikje met kleurrijke zuurtjes;
 • Kleine pepermuntrolletjes in jullie eigen ontwerp;
 • Een memoryspel met foto’s van jullie beiden;
 • Een gepersonaliseerd notitieboekje;
 • Gepersonaliseerde sleutelhangers.

Een andere leuke manier om je gasten te bedanken is met een doosje bonbons. Bij Chocoladebezorgd kun je zelf een doosje bonbons samenstellen in jouw favoriete smaak. Als je meer dan 30 doosjes bestelt, kun je zelfs een persoonlijke wikkel ontwerpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een doosje met daarop jullie foto en de datum van jullie trouwdag? Een ander leuk idee is een chocoladehart, met daarop een persoonlijke boodschap.

Hoe maak je de bedankjes echt persoonlijk?

Een bedankje geven aan de gasten van jouw bruiloft wordt nog leuker als je het persoonlijk maakt. Dit kun je heel gemakkelijk doen door het bedankje te laten personaliseren. Tegenwoordig kun je bijna alles laten voorzien van een naam, een trouwdatum en eventueel een foto. Je kunt het nog persoonlijker maken door er een handgeschreven kaartje bij te doen met een persoonlijke boodschap voor iedere gast.

Zorg er ook voor dat je alle bedankjes op een mooie manier presenteert. Dit kun je bijvoorbeeld doen door alle cadeautjes uit te stallen op een lange tafel die je mooi aangekleed hebt. Je kunt er ook voor kiezen om alle bedankjes in stoere blikjes of glazen weckpotjes te verpakken. Of wat dacht je van een bruin papieren zakje of een bedrukt linnen zakje? Bij Chocoladebezorgd kun je zelf de verpakking ontwerpen van de doosjes bonbons (als je er meer dan 30 bestelt).

Huwelijksbedankjes van Chocoladebezorgd

Wie is er nu niet gek op chocolade? Wat de gelegenheid ook is, met chocolade zit je altijd goed. Daarom is chocolade hét perfecte huwelijksbedankje. Wil je jouw gasten op een heerlijke manier verrassen? Kies dan voor een prachtig chocolade cadeau. Bij Chocoladebezorgd vind je enorm veel leuke chocolade cadeaus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi chocolade hart? Je kunt het chocolade hart bestellen met verschillende toppings, zoals confetti of marshmallows. Wij staan echter bekend om onze prachtige en heerlijke bonbons. Je kunt zelf een doosje bonbons samenstellen met de smaken die jij lekker vindt. Je kunt kiezen uit doosjes met 5, 10, 15, 24 of 35 bonbons. Geef aan welke smaken jij wilt – je kunt kiezen uit meer dan 20 smaken – en kies vervolgens een mooie verpakking of ontwerp er zelf één als je meer dan 30 doosjes bonbons bestelt.

Met de hand gemaakt

Al onze chocolade wordt met de hand gemaakt door onze chocolatiers. Dit maakt dat alle chocolade cadeaus uniek zijn, of je nu kiest voor een doosje bonbons of een chocolade hart. De vloeibare chocolade wordt eerst in een mal gegoten, waarna de chocolade wordt versierd met heerlijke toppings. Wanneer de chocolade uitgehard is, wordt het verpakt in een luxe verpakking.

Kies je voor een doosje bonbons, dan kun je er zelf een verpakking bij uitkiezen en heb je de mogelijkheid om een gratis kaartje mee te sturen. Hier kun je dan jouw persoonlijke boodschap en jouw naam op plaatsen.

Wil je een mooi chocolade cadeau geven als huwelijksbedankje? Kijk dan eens rustig rond op opze website voor de mogelijkheden, of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. We helpen je graag!

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.