Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Originele ideeën voor een huwelijksaanzoek

Wil jij jouw vriend of vriendin een huwelijksaanzoek doen, maar wil je dit wel doen op een originele en bijzondere manier? Iemand ten huwelijk vragen doe je niet zomaar ‘out of the blue’. Daar gaat in de meeste gevallen wat planning aan vooraf en daarnaast vergt het ook aardig wat moed om de liefde van je leven ‘de vraag’ te stellen. Natuurlijk wil je dit doen op een bijzondere manier, maar wel op een manier die bij jou past. In dit blog kun je alles lezen over de meest bijzondere huwelijksaanzoeken.

Voor de kunstliefhebber

Ben jij iemand die van graffiti houdt? Dan zou je jouw huwelijksaanzoek kunnen verwerken in een stukje muur kunst. Je kunt jouw vriend of vriendin verrassen tijdens een wandeling door de stad, en langs een mooi graffiti kunstwerk lopen die speciaal voor jouw vriend of vriendin gemaakt is, met daarin dé vraag verwerkt. Zie je het verrassende gezicht van jouw geliefde al voor je?

Voor koffieliefhebbers

Zijn jullie grote koffieliefhebbers en drinken jullie standaard op zondagochtend koffie in jullie favoriete koffietentje? Laat dan de barista jouw aanzoek verwerken in de cacaopoeder op zijn of haar cappuccino, of gebruik een speciale stift zodat je jouw aanzoek op de bodem van het koffiekopje kunt schrijven. Het enige wat je dan hoeft te doen is wachten totdat jouw geliefde zijn of haar koffie op heeft. Spannend!

Voor de natuurliefhebber

Houden jullie allebei van de natuur? Wat is er dan romantischer dan jouw favoriete plek in het bos of op het strand in te richten als podium voor jouw aanzoek? Zet er mooie bloemen neer en eventueel een picknickmand gevuld met lekkernijen en vraag je geliefde ten huwelijk.

Het fotohokje

Duik samen een fotohokje in en haal vervolgens een ring doos tevoorschijn. Het leuke is dat je gelijk foto’s hebt van je aanzoek. Iets om nooit meer te vergeten.

Zeg het met chocola

Hoe kun je beter jouw liefde tonen dan met chocola? Bestel een mooi chocoladehart met jouw boodschap en geef het cadeau aan jouw vriend of vriendin. Of geef jouw geliefde een ‘box of love’ met daarin jouw aanzoek. Kijk voor meer inspiratie eens op onze website en stel zelf jouw doos met bonbons samen in de favoriete smaken van jouw geliefde.

Met een chocolade cadeau van Chocoladebezorgd zit je altijd goed. Bij Chocoladebezorgd kun je jouw eigen doos bonbons samenstellen. Je kunt hierbij kiezen uit meer dan 20 smaken, zoals pistache, carrot cake, een combinatie van mango, gember en citroengras, karamel zeezout, een combinatie van matcha, groene appel en munt, beschuit met blauwe of roze muisjes of macadamia krokante rijst. Kijk rustig rond op onze website voor alle smaken.

Kies vervolgens een doosje met 5, 10, 15, 24 of 35 bonbons en begin deze te vullen door heel simpel jouw favoriete smaken aan te klikken. Ben je klaar met het samenstellen van jouw doosje met bonbons? Dan kun je een keuze maken uit verschillende verpakkingen, voor iedere gelegenheid hebben wij wel een speciale verpakking. Denk dan aan verpakkingen met teksten zoals:

  • ‘Ik lief jou’
  • ‘Van jou wil ik er nog wel eentje’
  • ‘Sending you love and chocolate’

Heb je een leuke verpakking gekozen? Maak het geheel dan af met een mooie kaart met jouw persoonlijke boodschap. Verwerk je aanzoek in een mooi gedicht, of gebruik alleen de woorden ‘wil je met me trouwen?’

Je kunt bij Chocoladebezorgd heel gemakkelijk online je bestelling doorgeven. Bestel je het voor 17.00 dan bezorgen we de eerstvolgende werkdag gewoon in de brievenbus.  

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.