Let op! Langere levertijd!

Originele chocolade cadeaus

100% Handmade

Luxe chocoladeletters voor particulieren en bedrijven

Een luxe chocoladeletter met Sinterklaas. Want onze chocoladeletters zijn natuurlijk een must have om te krijgen van onze Sint. Verras vriend, vriendin, collega’s of klanten dit jaar met een luxe chocoladeletter.  Dit jaar hebben wij een prachtig assortiment aan chocoladeletters samengesteld. Wat dacht je van de smaak zeezout karamel of een letter met hazelnotenVoor bedrijven hebben wij bijvoorbeeld chocoladeletters met logo. Een ideaal geschenk voor personeel of klanten.  Daarnaast heb je bij ons de keuze uit alle letters van het alfabet en de optie om een leuk kaartje bij je bestelling te doen.

Luxe chocoladeletters voor bedrijven

Een chocoladeletter met logo is natuurlijk een prachtig sinterklaasgeschenk voor je personeel of voor je relaties. Of je nu kleine of grote aantallen wilt bestellen. Bij ons bestel je al vanaf 1 stuks een prachtige luxe chocoladeletter. Bekijk hier alle mogelijkheden omtrent onze chocoladeletters met logo 

Luxe chocoladeletter verpakking

Onze chocoladeletters zijn feestelijke verpakt in een lak zwart doosje voorzien van een prachtige sinterklaaswikkel.

Liever een customized wikkel? 

Vanaf 100 stuks is het mogelijk om je eigen sinterklaas wikkel te ontwerpen. Een prachtige wikkel in je eigen huisstijl. Vraag een offerte aan en ontvang meer informatie en een scherpe prijs. 

luxe chocoladeletters
Nederland en België

Geleverd in Nederland en België

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilige betalen

Ideal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd2019

betaalmethoden