Luxe chocoladeletters voor particulieren en bedrijven

Een luxe chocoladeletter met Sinterklaas. Want onze chocoladeletters zijn natuurlijk een must have om te krijgen van Sinterklaas. Verras vriend, vriendin, collega’s of klanten dit jaar met een luxe chocoladeletter.  Dit jaar hebben wij een prachtig assortiment aan chocoladeletters samengesteld. Wat dacht je van de smaak zeezout karamel of een letter met hazelnoten. Voor bedrijven hebben wij bijvoorbeeld chocoladeletters met logo. Een ideaal geschenk voor personeel of klanten.  Daarnaast heb je bij ons de keuze uit alle letters van het alfabet en de optie om een leuk kaartje bij je bestelling te doen.

Luxe chocoladeletters voor bedrijven

Een chocoladeletter met logo is natuurlijk een prachtig sinterklaasgeschenk voor je personeel of voor je relaties. Of je nu kleine of grote aantallen wilt bestellen. Bij ons bestel je al vanaf 1 stuks een prachtige luxe chocoladeletter. Bekijk hier alle mogelijkheden omtrent onze chocoladeletters met logo 

luxe chocoladeletter

Luxe verpakking

Onze chocoladeletters zijn feestelijke verpakt in een lak zwart doosje voorzien van een prachtige sinterklaaswikkel.

Liever een customized wikkel? 

Vanaf 100 stuks is het mogelijk om je eigen sinterklaas wikkel te ontwerpen. Een prachtige wikkel in je eigen huisstijl. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.