Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade en oranje; een feestelijk en sportief duo

oranje chocolade

Wil je iets leuks doen als het Nederlands elftal moet spelen? Komt er dit jaar weer een EK of WK en wil je jouw medewerkers een leuke attentie geven? Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk of een vrolijk cadeau voor koningsdag? Maak dan eens een combinatie van chocolade en oranje! 

De combinatie chocolade en oranje lijken misschien niet zo logisch, maar kijk maar eens in het assortiment bonbons van Chocoladebezorgd. Als je onze heerlijke oranje bonbons ziet, dan ga je vanzelf een reden verzinnen om ze als cadeau te geven of om gewoon voor jezelf te bestellen! 

Past chocolade bij sport?

We weten allemaal dat je gelukkig wordt van chocolade eten, daar was echt geen onderzoek voor nodig. Uit een ander onderzoek van Wayne State University in Amerika blijkt echter dat pure chocolade ook bevorderlijk werkt voor jouw sportprestaties. Er zit namelijk een stofje in chocolade dat ervoor zorgt dat je spieren meer zuurstof krijgen. Dat komt ten goede aan je prestaties tijdens het sporten en voor het herstel en ontwikkeling van spieren. De onderzoekers deden een test met muizen door ze op een loopband te laten rennen. De muizen die pure chocolade kregen te eten deden het 50% beter dan de controlegroep. 

Het stofje waar het om gaat heet epicatechine. Dit stofje zorgt ervoor dat je spieren makkelijker zuurstof opnemen. Zonder zuurstof kunnen je spieren niet functioneren en hoe meer je ervan kunt opnemen, des te beter je het doet en je spieren zich zullen ontwikkelen. Natuurlijk geldt dit nu voor muizen, op mensen is de proef nog niet gedaan. De kans is echter groot dat hetzelfde opgaat voor mensen. 

Je kunt het natuurlijk in de praktijk proberen. Het wegwerken van een chocoladereep voor het sporten zal niet het gewenste effect opleveren. Het best kun je een klein stukje pure chocolade nemen. Kies voor een stuk chocolade met een cacaogehalte van tenminste 70%. 

Chocolade en oranje op Koningsdag

Chocolade zou dus heel goed passen bij de spelers van oranje, maar natuurlijk ook bij alle supporters. Een andere feestelijke aangelegenheid waar de combinatie oranje en chocolade goed bij past is Koningsdag. Een heerlijke vrije dag in de lente waarop we met z’n allen genieten van samenzijn, muziek en gezelligheid. Zeg nu zelf: Daar hoort chocolade toch ook bij! 

Misschien werk je in de horeca en wil je jouw medewerkers bedanken voor het harde werk op deze dag? Een doosje heerlijke oranje chocolade bonbons is dan een heel leuk idee!

Chocolade en oranje bij Chocoladebezorgd

Onze eigen chocolatiers bij Chocoladebezorgd maken dagelijks al onze chocoladeproducten met de hand. Het is een kunst hoe ze onze prachtige bonbons en andere producten maken. Ook onze oranje bonbons zien er geweldig uit. In de volgende bonbons komt de kleur oranje terug:

  • Baileys- strawberry (limited edition); een oranje bonbon met witte en lichtblauwe spetters;
  • Earl Grey; een donkere chocolade bonbon met een mooie oranje penseelstreek. Combineert heel mooi met de andere oranje bonbons;
  • Carrotcake; een heerlijke worteltaart bonbon in een geel tot lichtoranje kleur;
  • Mango- passievrucht; een heerlijke smaakcombinatie met pure chocolade. Ook geschikt voor vegans! 

Bestel je chocoladecadeau op de website van Chocoladebezorgd! Wij bezorgen jouw cadeau gewoon in de brievenbus. Heb je vragen over onze producten of over het bestelproces? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.