Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Origineel vaderdag cadeau voor een geweldige vader

Een geschikt cadeau kopen voor vaderdag? Dat is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Want was is nou een origineel cadeau waar die geweldige vader van jou ook nog eens wat aan heeft? Bij Chocoladebezorgd weten wij wel wat jouw vader graag wil. Daarom hebben we de perfecte vaderdagcadeaus voor jou in ons assortiment. Benieuwd naar een origineel vaderdagcadeau? Lees dan even verder!

Kieskeurige bonbons

origineel vaderdag cadeau Je kunt dit doosje bonbons zelf samenstellen. Kies je favoriete smaken, voeg een persoonlijke boodschap toe en je bent klaar om deze bonbons cadeau te geven aan jouw vader!

Wat geef je aan zo’n geweldige vader als die van jou? Eigenlijk kan je hem niet genoeg geven. Maar wat is nou iets waar je hem echt blij mee maakt? Bij Chocoladebezorgd weten we het wel. Onze overheerlijke chocolade is altijd leuk om te krijgen en overheerlijk. Hiermee maak je jouw vader dus sowieso blij mee.

Doosje bonbons voor die top vader!

Wij zijn gespecialiseerd in het afleveren overheerlijk bonbons. Het leuke is dat je bij ons een doosje bonbons helemaal kan samenstellen voor jouw vader. Zo kan je bijvoorbeeld een doosje met 10 of 15 bonbons helemaal op maat maken voor die vader van jou! Wij hebben ruim 30 verschillende bonbonsmaken in ons assortiment. De smaken lopen enorm uiteen. Zo is er voor ieder wat wils.

Is jouw vader bijvoorbeeld een liefhebber van de smaken karamel zeezout, likeur 43, carrotcake, cashewnoot, passievrucht, Baileys of een andere unieke smaak? Wij hebben deze en nog veel meer bijzondere smaken in ons assortiment. Sommigen klinken wellicht wat gek, maar eigenlijk zijn ze allemaal bijzonder lekker! Naar eigen smaak kan jij voor jouw vader het perfecte bonbonpakket samenstellen.

Naast dat de inhoud van het pakketje zelf te maken is, kan je ook zelf de verpakking uitzoeken. Kies de kleuren die jouw vader leuk vindt en voeg zelfs een kaartje met een persoonlijke boodschap toe. Zo maak je jouw cadeau aan je vader nóg specialer. Klinkt leuk toch?!

Origineel vaderdag cadeau: chocolade hart met tekst

vaderdag chocolade hart

Staat jouw vader ook altijd voor je klaar? Laat hem dan weten hoeveel je van hem houdt. Vereeuwig je dankbaarheid in chocolade en verras de liefste papa met een prachtig en vooral lekker chocoladehart. Bekijk hieronder onze heerlijke chocoladeharten en combinatiepakketten van chocolade en bonbons.

3 comments

  1. Jeroen Raaf

    Omdat hij altijd op mijn kinderen past

  2. Sara Boxem

    Omdat papa de hele week in de vrachtwagen moet slapen en omdat hij in het weekend altijd leuke dingen met ons doet, zoals naar een pretpark gaan en dan gaat hij altijd met mij in de achtbaan. En we gaan ook heel vaak zwemmen en dan gaan we samen van de glijbaan. En gewoon omdat papa de allerliefste is. Sara Boxem 8 jaar.

  3. Nynke en Justin

    De papa van Nynke en Justin is de liefste en sterkste papa die er is. Hij heeft 5 weken geleden een erge hersenbloeding gehad en was afgeschreven. Hij heeft en is nog steeds aan het vechten voor zijn herstel in het revalidatiecentrum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.