Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Inspiratie voor originele kerstpakketten

kerstgeschenk personeel

Originele kerstpakketten; ben je daar naar op zoek? Veel bedrijven geven een kerstpakket aan hun werknemers. Vroeger ging het dan meestal om een doos met lang houdbare levensmiddelen en lekkernijen, zoals speculaas en chocolade. Tegenwoordig is het klassieke kerstpakket wat naar de achtergrond verdreven door modernere varianten. Het aanbod van mogelijke kerstpakketten werd groter en er kwam meer variatie. Dat maakt het voor de werknemers nog wat leuker om een pakket te ontvangen. Er kwam namelijk een verrassingseffect bij.

Werknemers zijn daarom vaak verheugd om het kerstpakket te ontvangen en kijken hiernaar uit. Wat heeft onze werkgever nu weer voor iets moois bedacht? Voor een bedrijf wordt het ieder jaar echter steeds lastiger om iets nieuws te bedenken. Ben jij op zoek naar inspiratie voor originele kerstpakketten? In dit artikel geven we je 5 tips! Bovendien kun je lezen hoe het kerstpakket ontstaan is. 

Hoe is het kerstpakket ontstaan?

Het kerstpakket bestaat al heel lang, de oorsprong gaat namelijk terug naar het begin van de 19de eeuw. In deze tijd bestonden er geen koelkasten, het bewaren van voedsel was daarom moeilijk. Dat zorgde ervoor dat voedsel schaars was in de wintermaanden. Mensen gingen daarom langs in boerengemeenschappen om de boeren en hun familie fijne kerstdagen te wensen. Het was dan algemeen gebruik om deze mensen voeding aan te bieden. 

Er werkten ook veel mensen op het boerenland, deze woonden vaak bij de boer in. Rond de kerstperiode mochten zij naar huis om bij hun familie te zijn. Ze kregen dan een mand met voedingswaren mee naar huis om te delen met hun gezinsleden. Zo is het kerstpakket ontstaan. Ambachtslieden in de stad vonden dit een mooi gebruik en namen het daarom over. Het bleef echter niet alleen bij voeding. Steeds vaker werd er iets leuks aan het pakket toegevoegd. Een traditie die steeds verder is ontwikkeld. 

Tips en inspiratie voor originele kerstpakketten

Tip 1: Kerstpakket masterchef

Barbecueën is enorm populair, ook in de winter! Een luxe barbecue kerstpakket zal daarom zeer gewaardeerd worden door jouw werknemers. Behalve een barbecue bevat dit pakket een leren schort en enorm veel hapjes en drankjes zoals wijn, bier, allioli, tapenade, marshmallows, barbecue kruiden en aanmaakblokjes. Dit is het ultieme grill cadeau.

Tip 2: Kerstpakket Belgische bierproeverij

Speciaal biertjes van de beste bierbrouwers uit België, wie houdt er nou niet van? Het pakket is natuurlijk aangevuld met enkele heerlijke hapjes. In het pakket zit onder andere bier van Leffe, Affligem en St. Feuillien. Daarnaast kunnen de ontvangers onder andere genieten van kaaspuntjes, bierworstjes, toast, ribbelchips en tomatensoep. 

Tip 3: Kerstpakket Time to Shine

Een prachtig klassiek pakket, maar dan in een modern jasje. Dat betekent dat de ontvangers een pakket vol met heerlijke lekkernijen ontvangen. Bovendien zitten er enkele leuke verrassingen in zoals bijvoorbeeld een bookchoice, een mooie kussenhoes en een rendierkurk. Wat lekkernijen betreft kun je denken aan toast, mueslirepen, thee, pretzels en merengue. 

Tip 4: Kerstpakket Say Cheese!

Kaas, welke Nederlander houdt er nu niet van? Een ideaal cadeau daarom voor jouw werknemers. De ontvangers kunnen zich met dit pakket gaan voorbereiden op een heerlijk avondje kaasfonduen. In het pakket vind je onder andere: een kaasfondueset, witte wijn, een serveer set, kaasfondue, dipsticks, salami, pepers, Doritos, pretzelsticks en winterthee.  

Tip 5: Een chocolade cadeau

Een lekkernij die we eigenlijk het hele jaar wel eten is chocolade, het past echter ook heel goed bij kerst. Chocolade is waarschijnlijk de meest gegeten lekkernij ter wereld. Iedereen houdt ervan! Het ontvangen van een chocolade cadeau als kerstpakket zal daarom iedere werknemer blij maken. Als je kiest voor chocolade, kies dan wel voor echte goede en eerlijke chocolade. Bovendien is het een goed idee om voor iets bijzonders te kiezen, zoals bijvoorbeeld een chocoladehart, een doosje kerstbonbons of een kerstboom vol met bonbons van Chocoladebezorgd.   

Kerstpakketten bestellen bij Chocoladebezorgd

Wil je jouw werknemers verrassen met een chocolade kerstpakket? Bij Chocoladebezorgd kunnen we jou een uitgebreid assortiment aan originele kerstpakketten bieden. Al onze producten zijn met de hand gemaakt door onze eigen chocolatiers en worden luxe en vrolijk verpakt. Je kunt de verpakking bovendien personaliseren door een boodschap toe te voegen of door het logo of de naam van het bedrijf op de verpakking te laten zetten. Een groot voordeel die wij je kunnen bieden is het versturen van de pakketten, wij bezorgen namelijk onze producten gewoon bij de mensen thuis in de brievenbus. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alle pakketten op het bedrijfsadres te laten bezorgen. Je kunt de pakketten dan zelf uitdelen. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag dan via onze website een offerte aan. Via het kopje zakelijk op de homepagina kun je eenvoudig een offerte aanvragen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag! 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.