Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Bestaat chocolade ook in de kleur paars?

Betekenis van bonbons

Ben je op zoek naar chocolade in de kleur paars? Bestel dan heerlijke chocoladebonbons van Chocoladebezorgd! Wij hebben chocolatiers in huis die van iedere bonbon een kunstwerkje maken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze bonbons niet alleen overheerlijk zijn, maar ook een lust voor het oog! Sommige van onze chocolade bonbons zijn voorzien van een kleur die naar paars gaat. 

De kleur paars is een favoriete kleur van een selecte groep mensen. In dit artikel kun je meer lezen over de kleur en bij welke gelegenheden paarse chocolade past. 

Is jouw favoriete kleur paars?

Is paars jouw favoriete kleur? De kans is dan groot dat je een gevoelig en meelevend mens bent. Je zit vol met begrip voor je medemens en je ondersteunt ze. Je denkt eerder aan anderen dan aan jezelf en je bent daarom het persoon waar iedereen heen gaat voor hulp. Het gevoel nodig te zijn motiveert je, maar dat kan er soms tot leiden dat ze een loopje met je nemen. 

Je bent zacht en vrij van geest. Je hebt een diep gevoelsleven en je kunt daardoor heftig reageren op kwetsende opmerkingen van anderen. Je laat het echter niet snel merken. Mensen die van paars houden, zijn vaak vredige mensen met een rustige en waardige uitstraling. Anderen voelen zich aangetrokken tot hen vanwege de charismatische en aantrekkelijke energie. De kans is groot dat je eerder introvert bent dan extravert. Je zou verlegen over kunnen komen op mensen, maar dat is meestal niet het geval. 

Bij welke gelegenheden wordt paars gebruikt?

Paars is een favoriete kleur van best veel mensen. Bij sommigen is dat duidelijk te zien, die lopen dan bijvoorbeeld geheel in paarse kleding of de kleur paars komt vaak terug in hun huis of accessoires. Mensen die van paars houden lopen er echter niet altijd mee te koop, dat komt omdat het vaak rustige en ingetogen mensen zijn. Paars staat ook voor de kleur van spiritualiteit. Deze kleur wordt daarom ook gebruikt voor Spiritday, een dag die beter bekend staat als Paarse Vrijdag.

Paarse Vrijdag is een dag waarop op scholen steun gevraagd wordt voor sekse, gender en seksuele diversiteit. Scholieren kunnen hun steun hiervoor uiten door paarse kleding te dragen. Het vieren van deze dag is in 2010 opgezet door Brittany McMillan, die in die tijd een tiener was. Oorspronkelijk was het een protestreactie tegen het pesten van homoseksuele scholieren, waardoor enkelen zich daardoor van het leven beroofden. 

Chocolade in het paars bestellen

Ben je op zoek naar paarse chocolade? In het assortiment chocolade bonbons van Chocoladebezorgd vind je enkele bonbons met een mooie paarse afwerking. Deze bonbons zijn: Macademia- krokante rijst, pecannoot en karamel zeezout. Bestel deze in een mooie verpakking en je hebt een heerlijk chocoladecadeau!

Viert jouw school dit jaar Paarse Vrijdag en wil je voor deze dag een aardigheidje geven aan alle leerlingen? Chocoladebezorgd speelt graag in op bijzondere dagen! Neem dan contact met ons op! Onze Chocolatiers creëren namelijk graag iets unieks voor deze belangrijke dag. Heb je vragen over onze producten of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.