Paas chocolade bestellen

Vier pasen met heerlijke paas chocolade

Maak je paasviering compleet met heerlijke paas chocolade van Chocoladebezorgd. Pasen is nog steeds opkomend en wordt vaak gevierd met familie en vrienden. Lekker eten staat hierbij centraal en natuurlijk worden er elk jaar in Nederland weer miljoenen paaseitjes verstopt voor alle kinderen.

Kies een passend paascadeau

Verras jezelf of iemand anders met onze heerlijke paas chocolade. Van handgemaakte luxe paaseitjes tot grote chocolade paaseieren en reuze paashazen. Allemaal gemaakt van echte Belgische chocolade.

paas chocolade bestellen
 • Uitverkocht
  grote chocolade paaseieren
  grote chocolade paaseieren

  Luxe chocolade paasei 15 cm

  Luxe chocolade paasei

  Verras met een handgemaakt paasei van echte Callebaut chocolade. Gevuld met banketbakkers eitjes en mooi verpakt in een transparante koker.[vc_btn title="Zakelijk bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan " color="green" size="lg" align="left" link="url:http%3A%2F%2Fwww.chocoladebezorgd.nl%2Fwordpress%2Fpaas-geschenken-chocolade%2F|||"]
  13.45
 • Uitverkocht
  paas pakket chocolade
  cadeau pakket pasen

  Paas cadeau pakket

  Paas chocolade pakket Gevuld met 3 chocolade paaseieren en kleine paas eitjes. Een leuk cadeau voor pasen.Geleverd in een luxe transparante verpakking.[vc_btn title="Zakelijk bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. " color="green" size="lg" align="left" link="url:http%3A%2F%2Fwww.chocoladebezorgd.nl%2Fwordpress%2Fpaas-geschenken-chocolade%2F|||"]
  11.95
 • Uitverkocht
  grote chocolade paaseieren
  grote chocolade paaseieren

  Luxe chocolade paasei 20 cm

  Verras iemand met een handgemaakt chocolade paasei van echte Callebaut chocolade.Een XL chocolade paasei met heerlijke ambachtelijke banketbakkers paaseitjes. Verpakt in een transparante verpakking. Een perfect cadeau voor Pasen. Een paascadeau dat niet snel vergeten wordt.[vc_btn title="Zakelijk bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. " color="green" size="lg" align="left" link="url:http%3A%2F%2Fwww.chocoladebezorgd.nl%2Fwordpress%2Fpaas-geschenken-chocolade%2F|||"]Maat: H 20 cm x B 12 cm Gewicht: 400 gram
  16.45

Chocolade paashaas

Onze reuze chocolade paaseieren en paashazen zijn handgemaakt met echte Belgische kwaliteit chocolade van het merk Callebaut. Dit verschil proeft je! Verras iemand met een reuze chocolade paashaas van maar liefst 50 cm groot. Kies de gewenste smaak en voeg er een gratis persoonlijk kaartje aan toe.

Chocolade paaseieren

Paaseieren zoeken is een traditie bij veel gezinnen. De ‘paashaas’ verstopt de chocolade eieren in de tuin en kinderen mogen deze vervolgens zoeken. Elk jaar is het weer een spannende uitdaging wie de meeste eitjes vindt. Ons assortiment biedt verschillende soorten luxe paaseieren van de beste kwaliteit chocolade. Pasen zal nooit meer het zelfde zijn met chocolade van Chocoladebezorgd.nl.

Paas chocolade voor bedrijven

Wil je een origineel paasgeschenk geven? Verras je relaties, klanten of personeel met heerlijke paaschocolade. Personaliseer het chocolade cadeau met logo of persoonlijke tekst. Je bent bij Chocoladebezorgd aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op het gebied van chocoladegeschenken. Al onze producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd in ons bedrijf  Bakken met Plaizier. Door onze kleinschaligheid kunnen wij goed inspelen op de vraag van de klant. Wij bieden dan ook uitstekende service voor een scherpe prijs.

Paas chocolade voorzien van een logo

Voorzie je paasgeschenk van een logo. Dit maakt het chocolade cadeau nog unieker! Neem vrijblijvend contact met ons op voor speciale wensen. We kunnen dan samen de mogelijkheden bespreken en een passende offerte voor je opstellen.

paas chocolade
paas chocolade