100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

3 redenen om een examen cadeau te geven

De examen uitslagen zijn bekend en het is weer tijd om het harde studeren te belonen. Daarom is het een ideaal moment om iemand te verrassen met een origineel examen cadeau van chocolade. Wie is er niet dol chocolade? Wij geven je 3 redenen waarom je een examen cadeau van chocolade moet geven.

Een examen cadeau helpt tegen de stress

Het wachten op dat verlossende telefoontje brengt bij studenten veel stress met zich mee. Uren lang wachten op dat verlossende telefoontje om uiteindelijk te horen dat je bent geslaagd! Hoera… het feest kan beginnen. Tijd om de stress even achter je te laten. Chocolade zal je hier bij helpen. Chocolade is namelijk een echte antistressbom! Uit onderzoek is gebleken dat het eten van pure chocolade de bloeddruk verlaagd. Dit is te danken aan de cacao in de chocolade, die bovendien veel gezonde stoffen bevat. Tip: Voor het beste resultaat eet je pure chocolade. Dit bevat een hoger percentage cacao.

Een examen cadaeu maakt gelukkig

Hoera geslaagd.. Hoe fijn is dat. Maak iemand nog gelukkiger met een prachtig chocolade hart. Want als je chocolade eet, komt er endorfine in je hersenen vrij. Dit stofje zorgt voor een extra blij en gelukkig gevoel. Samen met dit chocolade cadeau ga jij hier zeker voor zorgen!

Chocolade is gewoonweg lekker

Chocolade is gewoon lekker. Wij kunnen ons geen leven zonder chocolade voorstellen. Jij wel? Kortom wacht niet te lang en bestel vandaag nog een prachtig chocolade cadeau voor het feestvarken. Tijd voor ontspanning en om al die stress even los te laten. Verras iemand met een origineel examen cadeau. Bestel voor 12:00 en wij versturen het cadeau dezelfde dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal