Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

3 redenen om een examen cadeau te geven

De examen uitslagen zijn bekend en het is weer tijd om het harde studeren te belonen. Daarom is het een ideaal moment om iemand te verrassen met een origineel examen cadeau van chocolade. Wie is er niet dol chocolade? Wij geven je 3 redenen waarom je een examen cadeau van chocolade moet geven.

Een examen cadeau helpt tegen de stress

Het wachten op dat verlossende telefoontje brengt bij studenten veel stress met zich mee. Uren lang wachten op dat verlossende telefoontje om uiteindelijk te horen dat je bent geslaagd! Hoera… het feest kan beginnen. Tijd om de stress even achter je te laten. Chocolade zal je hier bij helpen. Chocolade is namelijk een echte antistressbom! Uit onderzoek is gebleken dat het eten van pure chocolade de bloeddruk verlaagd. Dit is te danken aan de cacao in de chocolade, die bovendien veel gezonde stoffen bevat. Tip: Voor het beste resultaat eet je pure chocolade. Dit bevat een hoger percentage cacao.

Een examen cadeau maakt gelukkig

Iemand geslaagd? Dat moet gevierd worden! Een klein presentje is wel op zijn plek nadat iemand zo’n prestatie heeft behaald. Een doosje bonbons over andere superlekkere chocolade is een kleinigheidje waar je iemand blij mee kan maken.

Ben je zelf geslaagd? Wie wat te vieren heeft trakteert! Zet wat lekkers op tafel, nodig mensen uit en maak je klaar voor een gezellige avond. Bonbons op tafel zijn zeer passend bij bijzondere gelegenheden als dit. Hieronder zie je al wat opties.

Chocolade is gewoonweg lekker

Eigenlijk is het ook gek dat wij redenen moeten opsommen om chocolade te kopen. Waarom zou je op zoek moeten naar een reden om te genieten van chocolade. Dat het zo lekker is, dat is al een reden. Wacht dus niet langer en bestel die heerlijke bonbons of andere chocolade. Geniet ervan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.