Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade en roze; een zoete verleiding

 

verjaardag bonbonsChocolade is een lekkernij waar veel mensen regelmatig van smullen. Iedereen heeft daarbij zijn of haar eigen voorkeur. De ene houdt van de kracht van donkere chocolade, een ander heeft liever de zoetheid van melkchocolade of het romige genot van witte chocolade. Chocolade wordt vaak gecombineerd met verschillende ingrediënten, dat levert vaak bekende, maar soms ook zeer verrassende smaaksensaties op. 

Onze chocolatiers van Chocoladebezorgd houden er bovendien van om onze heerlijke chocoladecadeaus te bestrooien met kleurige toevoegingen. Daarnaast maken ze er een sport van om de bonbons te voorzien van een zo oogstrelend mogelijk kleurige buitenkant. Eén van de kleuren waar ze gebruik van maken is roze. Chocolade en roze levert namelijk een onweerstaanbare zoete verleiding op! 

Chocolade en roze voor speciale gelegenheden

Je zou altijd kunnen kiezen voor de combinatie chocolade en roze, gewoon omdat je de kleur mooi vindt en van chocolade houdt. Maar de combinatie is ook zeer geschikt voor bepaalde gebeurtenissen of evenementen. Bij de volgende gelegenheden past chocolade heel goed bij de kleur roze:

  • Geboorte van een meisje. De kleur roze komt veel terug bij meisjes; in de kinderkamer, in rompertjes en op geboortekaartjes. Bovendien is het een traditie om beschuit met roze muisjes te eten als er een meisje geboren is. Chocoladebezorgd heeft daarom roze bonbons gemaakt met de smaak beschuit met muisjes;
  • Op de laatste zaterdag van juni wordt roze zaterdag of pink zaterdag gevierd. Homo’s en lesbiennes lopen dan in een kleurrijke stoet door een bepaalde stad. Halverwege de jaren ’70 werd de eerste tocht gehouden om aandacht te vragen voor de rechten van homo’s en lesbiennes. Tegenwoordig wordt de dag in veel verschillende Nederlandse steden gevierd. Een mooie gelegenheid om het feestelijk te vieren met roze chocolade bonbons of een vrolijk versierd chocoladehart. 

Roze chocoladecadeaus bij Chocoladebezorgd

Ben je op zoek naar heerlijke chocolade waar de kleur roze in terugkomt? Bij Chocoladebezorgd kun je onder andere heerlijke bonbons bestellen. De volgende bonbons zijn voorzien van een roze buitenkant:

  • Beschuit met roze muisjes;
  • Kalamansi.

De smaak van beschuit met roze muisjes kent iedereen, kalamansi zal velen echter onbekend zijn. Dit is een kleine Citrus plant met geurige witte bloemen waaruit een kleine ronde vrucht groeit. De plant groeit in Aziatische landen als Maleisië en de Filipijnen. De vrucht lijkt op een kleine sinaasappel. De smaak zit tussen de zoetheid van een sinaasappel en het zure van een limoen. Een heerlijke combinatie met chocolade. 

Behalve bonbons kun je bij Chocoladebezorgd de volgende chocoladecadeaus bestellen waar de kleur roze in terug komt:

  • Geboorte bonbons beschuit roze muisjes: Een luxe doos met maar liefst 34 beschuit met roze muisjes bonbons. Ideaal om uit te delen bij een babyshower of om als cadeau te doen. 
  • Geboorte bonbons voor een meisje: Een origineel cadeau om de kersverse ouders van een meisje te geven. Je kunt kiezen voor een verpakking van 10 of 15 handgemaakte geboortebonbons, waaronder natuurlijk beschuit met roze muisjes. Het doosje wordt verpakt in een vrolijke cadeauverpakking met de tekst ‘Welcome little girl’.
  • Girl’s Birthday Cake: Een prachtige verpakking met de afbeelding van een roze taart. Hierin zitten 21 heerlijke bonbons, waaronder de bekende beschuit met roze muisjes. Een uniek cadeau om weg te geven.
  • Box of Love: Wil jij je geliefde eens echt verrassen? Stuur haar of hem dan de Box of Love! Deze is gevuld met 20 handgemaakte bonbons die ook nog eens een lust voor het oog zijn. 
  • Chocoladehart My sweet cookie: Hoe groot kun je de verleiding maken? Een prachtig chocoladehart van witte chocolade, met de hand gegoten en bestrooid met roze suikerhartjes en Bastognekoek. 

Wil jij chocolade bestellen waar de kleur roze in terugkomt? Bij Chocoladebezorgd heb je dan veel keus. Bestellen gaat heel eenvoudig via onze website. Heb je hier vragen over of over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag! 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.