Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Wat is een passend cadeau om sterkte te wensen?

Ben je op zoek naar een passend cadeau voor sterkte wensen? Meestal geven we een cadeau voor leuke gelegenheden zoals een verjaardag, als iemand geslaagd is of voor een huwelijksfeest. Het leven biedt echter ook uitdagingen en pijnlijke ervaringen. Het overkomt ons allemaal. Dat zijn momenten waarop je als mens wel wat steun kunt gebruiken. Hele mooie gelegenheden dus om te laten zien dat we aan iemand denken. Je kunt iemand steun bieden door een luisterend oor te bieden, door middel van een gemeende knuffel, maar ook door een mooi cadeau te geven.

In dit artikel geven je 10 toepasselijke en hartelijke cadeaus om sterkte te wensen aan iemand die het nodig heeft.

Armbandje met positief werkende edelstenen

Edelstenen staan erom bekend dat ze een helende werking hebben. Zo bestaan er ook stenen die ons kunnen bijstaan in moeilijke tijden, zoals tijdens ziekte of verlies. Het is daarom een mooi symbolisch gebaar om iemand een armbandje met positief werkend edelstenen te geven. Dit soort armbandjes zijn in allerlei soorten te krijgen, met leer, goud of zilver; alle combinaties bestaan. 

Een mooi doosje vol dankbaarheid

In dit mooie bedrukte doosje zitten 144 spreuken. Ze staan op kleine opgerolde stukjes papier en hebben allen het thema ‘dankbaarheid’. Een erg leuk cadeau om te geven om iemand een hart onder de riem te steken. 

Een bos bloemen

Bloemen doen het altijd goed, ze zijn eigenlijk voor alle gelegenheden geschikt. Je kunt kiezen voor een mooie bos bloemen, maar er bestaan ook bijzonder bloemencadeaus zoals bijvoorbeeld een set kleine witte bloemen die gewoon in de brievenbus bezorgd worden. Heel leuk om te verdelen in kleine vaasjes. 

Hartverwarmende ‘hug’ thee

Wat kan het hart nog meer verwarmen dan een heerlijke kop warme thee? In een doosje met een prachtig hartverwarmend design zit heerlijke thee verpakt en een handige thee-ei om de thee te laten trekken. De thee is een melange van zwarte thee, korenbloemen, bergamot, kaasjeskruid bloem, rozenkransbloemen, saffloerbloesem, zonnebloesem en rozenbloemblad. 

Een zeephart met opschrift in een doosje

Wil je een vriendin sterkte wensen met een cadeau? Geef dan een heerlijk geurende zeep die er ook nog eens prachtig uitziet. Je kunt kiezen uit verschillende boodschappen zoals bijvoorbeeld het zeephart. Deze is erg leuk om op te hangen in de douche of om in de kledingkast te leggen. Andere voorbeelden zijn: Dikke knuffel, Oma je bent de liefste en Doosje liefde. 

Quote doosjes met porseleinen beeldjes

Een quote doosje is een prachtig klein cadeau met een warme boodschap. Je kunt kiezen uit verschillende beeldjes en quotes. Allen hebben een mooie symbolische betekenis. Dit is een mooi hartelijk cadeau om sterkte te wensen. In White Feathers zit bijvoorbeeld een klein wit veertje van porselein als sieraad met de volgende quote:

“White feathers appear when angels are near. There is always an angel beside us but sometimes we forget their presence and the fact we may always ask for guidance. So if you find a little white feather remember hang in there, ask for help and keep faith!”

Speciale gedichten kaarten

Deze dichtkaarten werden speciaal geschreven en ontworpen voor Stichting Zindividu. Dat is een stichting die mensen met kanker steunt. De gedichten werden geschreven door Caro Niekus. Zij schrijft gedichten vol gevoel en recht uit haar hart. De gedichten gaan over liefde, het leven en afscheid nemen. Een gevoelig cadeau met een mooie boodschap en een goed doel. 

Een wensdoosje

Een wensdoosje van Your Happiness Wishes zorgt voor een geluksmomentje en is daarom een ideaal cadeau om sterkte te wensen. In het wensdoosje zit een buisje waar drie geluksbonen inzitten. Hierop staan de tekst happiness, een hart en een klaver vier. Deze bonen voeg je toe aan wat aarde en na drie dagen gaat de wens groeien. Een mooie manier om een wens letterlijk uit te zien komen. 

Rozenkwarts met sojageurkaars

Een heerlijk geurend cadeau met een echte rozenkwarts. Rozenkwarts is een edelsteen die sterk op het hart werkt om deze te openen. Zo kun je liefde ontvangen en geven. De sojakaars ruikt heerlijk en er staat een mooie tekst op. 

Cadeau sterkte wensen? Geef een chocolade cadeau!

Als je iemand liefde wilt geven, dan geef je chocolade. Niet zomaar chocolade, nee handgemaakte bonbons van Chocoladebezorgd! Deze worden gemaakt van de beste chocolade en meest verse ingrediënten. Je hebt een keus uit maar liefst 25 verschillende bonbons. Deze zijn niet alleen heerlijk van smaak, ze zien er ook als een lust voor het oog uit.

Je kunt bovendien kiezen voor verschillende verpakkingen en wikkels. Daarnaast kun je ook nog een persoonlijke boodschap toevoegen. Chocoladebezorgd maakt niet alleen bonbons, je zou ook kunnen kiezen voor een chocoladehart. Een mooi symbolisch cadeau om sterkte te wensen. Alle chocoladecadeaus van Chocoladebezorgd worden gewoon in de brievenbus bezorgd. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn. 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.