Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

De leukste Vaderdag cadeautips

Staat jouw vader ook altijd voor je klaar als je hem nodig hebt? Dan is Vaderdag dé perfecte dag om hem eens goed in het zonnetje te zetten. Maar hoe kun je je vader op een unieke manier verrassen? Wat zijn leuke ideeën om samen te doen? En wat voor cadeautje zou je hem kunnen geven? In dit blog zetten we de leukste Vaderdag ideeën voor je op een rijtje.

Kies een passend cadeautje

Wil je jouw vader op een leuke manier verrassen op Vaderdag? Geef hem dan een passend cadeautje. Houdt jouw vader van klussen? Geef hem dan iets wat bij zijn hobby past. Misschien geniet hij regelmatig van een biertje, of kan hij wel iets nieuws gebruiken voor zijn werk. Misschien een nieuwe vishengel?

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het geven als cadeautje aan je vader op Vaderdag. Heb je geen idee wat je hem zou kunnen geven? Let dan in de weken voor Vaderdag extra goed op. Wellicht klaagt hij over iets dat in huis ontbreekt? Dan zou je dat aan hem kunnen geven.

Ga er samen op uit

Heb je niet zoveel met cadeautjes, maar spendeer je liever quality time met je vader? Ga er dan samen een dagje op uit. Misschien zijn jullie beiden fan van dezelfde voetbalclub, dan is het bezoeken van een wedstrijd een leuk idee om te doen op Vaderdag. Misschien kun je na de wedstrijd samen en biertje drinken of een wandeling maken door het park. Je zou ook samen een citytrip kunnen doen, dit kan prima binnen een dag. Pak de trein en reis af naar een mooie stad, om daar bijzondere bezienswaardigheden te ontdekken.

Maak een mixed tape

Het klinkt een beetje ouderwets, maar hoe leuk zou het zijn om de favoriete muziek van je vader te verzamelen op een USB stick? Heeft hij nog oude cassettebandjes liggen van vroeger met daarop zijn favoriete muziek? Zet dit voor hem op een USB stick. Hij zal het nooit vergeten dat je dit voor hem hebt gedaan.

Organiseer een barbecue

Wil je jouw vader op een bijzondere manier verrassen? Organiseer dan een lekkere barbecue. Misschien is dit iets wat je samen met je broers en zussen kunt regelen. Hoe gezellig is het om op een warme zomerdag ’s avonds met z’n allen te genieten van een heerlijke barbecue?

Uit je gevoelens op papier

Ben jij goed in schrijven en kan jij jouw gevoelens voor jouw vader goed onder woorden brengen en op papier zetten? Dan is het een heel mooi idee om te beschrijven wat jouw vader voor jou betekent. Welke momenten zijn bijzonder voor je geweest en wat waardeel je zo erg in hem? Laat de brief lezen door je vader of lees het zelf voor. Een ontroerend moment die hij nooit meer zal vergeten.

Vaderdag op afstand

Helaas is het niet altijd mogelijk om dicht bij je vader te blijven wonen. Het kan dus zomaar voorkomen dat je elkaar niet kunt zien op Vaderdag. Dit betekent echter niet dat je hem niet op een leuke manier kunt verrassen. Je kunt ervoor kiezen om een mooie kaart te sturen, een klein, persoonlijk cadeautje, of bijvoorbeeld een chocolade cadeau van Chocoladebezorgd.

Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke Vaderdag chocolade, een Box of Love of een handgemaakt chocolade hart met een topping van frambozen of karamel? Je kunt er ook voor kiezen om een doos bonbons samen te stellen met je vaders favoriete smaken. Zo kun je je vader op een leuke manier verrassen.

Handgemaakte bonbons van Chocoladebezorgd

Alle bonbons van Chocoladebezorgd zijn met de hand gemaakt en worden verstuurd in een mooie cadeauverpakking. Een perfect Vaderdag Cadeau als je vader van chocolade houdt. Je kunt kiezen uit een doosje met 5, 10, 15, 24 of 35 bonbons in 25 verschillende smaken. De bonbons worden met de hand beschilderd en zijn een lust voor het oog.

Alle chocolade cadeaus van Chocoladebezorgd passen door de brievenbus en worden bezorgd op de door jou aangegeven datum. Als je voor 17 uur bestelt, dan heeft jouw vader zijn chocolade cadeau de volgende dag al in huis. Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor Vaderdag? Neem dan gerust contact met ons op!

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.