Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Wat zijn leuke verjaardag verrassingen?

verjaardagservice

Wil je iemand eens echt verrassen op zijn of haar verjaardag en ben je daarom op zoek naar leuke verjaardag verrassingen? Ben je het zat om een standaard cadeau te geven zoals geld, een cadeaubon of een paar sokken? Het bedenken van een origineel cadeau hoeft niet moeilijk te zijn. Als je er even voor gaat zitten en je laat je hart spreken, dan komt er meestal wel iets leuk in je op. Vind je het toch nog moeilijk om een leuke verjaardag verrassing te bedenken? Geen nood, wij helpen je een handje op weg!

In dit artikel geven je enkele vrolijke, smakelijke en avontuurlijke tips voor verjaardag verrassingen. 

Een surprise party

Een knallende surprise party klinkt misschien een beetje afgezaagd of standaard, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Het gaat er gewoon om dat de jarige eens echt verrast wordt. Elk jaar een surprise party organiseren voor iemand, dat werkt natuurlijk niet meer. Maar hoe leuk zou het zijn om een jarige te verrassen die bijvoorbeeld nooit zijn of haar verjaardag viert? Of iemand die altijd zichzelf op de tweede plek zet meenemen naar een onverwachte locatie. Daar staan al zijn of haar vrienden en familieleden klaar om een groot feest te houden ter ere van zijn of haar verjaardag. Zo’n surprise party wil toch iedereen? Je kunt het feest bovendien origineel maken door een themafeest te houden.

Een groot tuinfeest

Wil je iemand verrassen die wel van een feestje houdt? Wordt het feest gevierd in de zomermaanden? Geef dan een groot tuinfeest als verrassing! Versier de tuin met mooie lichtslingers en ballonnen. Zorg voor koude drankjes, goede catering zoals bijvoorbeeld een barbecue of een verse pizza oven en natuurlijk voor muziek. Je zou bijvoorbeeld een DJ kunnen inhuren. Plaats voor de zekerheid een aantal partytenten voor het geval het gaat regenen. We wonen ten slotte nog steeds in Nederland. Oh, laat het de buren van te voren wel even weten. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon uitnodigen!

Neem iemand mee op reis

Houdt jouw geliefde niet zo van drukke feesten of de volle aandacht van alle aanwezigen? Viert hij of zij het liever met jullie twee? Neem als verrassing hem of haar dan eens mee op vakantie. Bezoek een mooie romantische stad als Praag, Wenen of Rome of ga heerlijk relaxen op het strand van Aruba, Corfu of Bali.

Zijn jullie niet zo van de verre reizen? Blijf dan gewoon in Nederland! Je hoeft niet ver op reis te gaan om er even heerlijk tussen uit te gaan. Nederland heeft enorm veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Wat dacht je van uitwaaien op Waddeneilanden, van de rust en de natuur genieten in Drenthe of vlaai eten en shoppen in Maastricht?

Een verjaardag verrassing voor een durfal

Is de jarige avontuurlijk aangelegd? Is het iemand die alles uit het leven wilt halen en geen enkele angst lijkt te hebben? Ga dan skydiven of parachutespringen met de jarige. Je kunt het samen doen als jij ook durft, maar je mag natuurlijk ook een sprong uit een vliegtuig cadeau doen. Het levert een onvergetelijke ervaring op en daarmee één van de grootste verjaardag verrassingen. In Nederland zijn er een aantal plekken waar je kunt parachutespringen zoals bijvoorbeeld op Texel, op Ameland of in Zeeland. 

Een ontbijt op bed

Het hoeft natuurlijk allemaal niet zo groot en origineel te zijn. Wat is er mooier en liever dan jouw geliefde verrassen met een heerlijk ontbijt op bed. Je kunt er zelf voor zorgen door allerlei broodjes, vruchten en sappen in huis te halen. De kans is dan echter aanwezig dat het geen verrassing meer is. Laat daarom een ontbijt op bed bezorgen, er bestaan veel aanbieders waar je heerlijke ontbijtjes kunt bestellen. Zo kun je zelf ook relaxen en genieten van jullie samenzijn. Is de jarige niet vrij op zijn of haar verjaardag? Laat het dan gewoon in het weekend bezorgen, de verrassing is er dan alleen maar groter door!

Een chocolade cadeau

Zoek je een leuke verjaardag verrassing, maar kun je het cadeau niet persoonlijk regelen of geven? Kies dan voor een cadeau dat gewoon in de brievenbus bezorgd wordt. Hier bestaan verschillende mogelijkheden voor zoals bijvoorbeeld een chocolade cadeau van Chocoladebezorgd.

Chocoladebezorgd kun je zien als een online chocolatier. Al hun chocoladeproducten zijn geheel met de hand gemaakt. Hiervoor wordt de beste chocolade gebruikt en de meest verrassende en verse ingrediënten. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar hun bonbons, het zijn allemaal kunstwerkjes op zich. Het leuke van Chocoladebezorgd is bovendien dat je veel keus hebt uit verpakkingen, wikkels en kaarten. Op zo’n kaart kun je een persoonlijke boodschap schrijven voor de jarige. Het chocoladecadeau wordt gewoon thuis bezorgd bij de jarige op dag van zijn of haar verjaardag. Een smakelijke en prachtige verjaardag verrassing! 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.