100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Vietnamese koffie bonbons

Tijdens onze reis in Vietnam hebben we niet alleen heerlijke chocolade ontdekt maar weten we ook dat ze er heerlijke koffie hebben. Vietnam is een van de grootste koffie producenten van de wereld en de koffie staat bekend om zijn goede kwaliteit en buitengewone smaak. Overal waar je komt zie je gezellige koffiehuizen waar de lokale bevolking geniet van een heerlijk kopje koffie. Ook wij dronken hier ons dagelijks bakje leut.

Slow coffee

Vietnamese drinken Coffee Vietnam Style.  Slow coffee dus. Zoals de naam het al zegt, gaat het bij slow coffee erom dat de koffie langzaam wordt gezet. Het gaat echt om de smaak beleving. Doordat de koffie langzaam door de filter druppelt krijgt het een andere smaak. Wij vonden de smaak erg aromatisch met soms wat lichte tonen van chocolade.

Bonbons Vietnam Style

Uiteraard hebben we wat zakjes koffiebonen mee naar huis genomen om hier een heerlijke bonbon van te maken. Een bonbon gemaakt van melk chocolade met een romige vulling van koffie. Erg aromatisch en vol van smaak. Geef deze bonbons cadeau of bestel ze voor je zelf. Met de volgende code ontvang je 10% korting op je bestelling: VIETNAM2018

Deze coupon code is geldig t/m 14 september 2018

Deze heerlijke bonbons kun je hier bestellen

[mc4wp_form id=”10763″]

koffie bonbons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal