Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Vietnamese koffie bonbons

Tijdens onze reis in Vietnam hebben we niet alleen heerlijke chocolade ontdekt maar weten we ook dat ze er heerlijke koffie hebben. Vietnam is een van de grootste koffie producenten van de wereld en de koffie staat bekend om zijn goede kwaliteit en buitengewone smaak. Overal waar je komt zie je gezellige koffiehuizen waar de lokale bevolking geniet van een heerlijk kopje koffie. Ook wij dronken hier ons dagelijks bakje leut.

Slow coffee

Vietnamese drinken Coffee Vietnam Style.  Slow coffee dus. Zoals de naam het al zegt, gaat het bij slow coffee erom dat de koffie langzaam wordt gezet. Het gaat echt om de smaak beleving. Doordat de koffie langzaam door de filter druppelt krijgt het een andere smaak. Wij vonden de smaak erg aromatisch met soms wat lichte tonen van chocolade. Dat zette ons natuurlijk aan het denken!

Bonbons Vietnam Style

Onze reis naar Vietnam is inmiddels alweer even geleden. Uiteraard hadden wij wat zakjes koffiebonen meegenomen om te verwerken in onze chocolade, maar helaas is die voorraad op. Destijds hadden we heerlijk bonbons gemaakt van melk chocolade en een romige vulling van de Vietnamese koffie. Erg aromatisch en super vol van smaak.

Deze koffiebonbons zijn er helaas niet meer, maar wel hebben wel andere bonbons met koffiesmaak in ons assortiment. Hoe jij deze kan proeven? Lees verder onder de afbeelding!

 

koffie bonbons

Zelf doosje bonbons samenstellen

Wij maken bonbons al jarenlang en krijgen daar louter positieve reacties op. Onze overheerlijke bonbons zijn er in allerlei thema-doosjes, maar zijn ook zelf samenstellen. Hoe leuk is dat? De smaken die wij hebben zijn er ruim 40. Soms komt er een smaak bij, heel soms valt er een smaak weg, maar altijd is de keuze reuze.

Een bonbons met een koffiegehalte zit altijd is ons assortiment. De ene keer gemixt die noot, dan weer met een ander product, maar altijd su-per-lek-ker. Neem kijkje op in ons keuze door op een van de volgende bonbondoosje te klikken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.