100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Eerlijke Callebaut chocolade

Onze prachtige pareltjes van chocolade zijn niet alleen een lust voor het oog, maar geven je ook nog een goed gevoel bij het oppeuzelen. En dat heeft niet alleen te maken met de verrukkelijke smaak en textuur, nee: dat gevoel komt van dieper. Onze heerlijke bonbons, chocoladeletters en chocoladeharten, zijn namelijk gemaakt van eerlijke Callebaut chocolade. En dat zegt écht wat. Vol passie en liefde voor het product, vertellen wij waarom wij kiezen voor de eerlijke chocolade van Callebaut.

Belgische Callebaut chocolade

De chocolade van Callebaut wordt gemaakt in een van de oudste cacaoroosterijen in België. De chocolade kent haar oorsprong in West-Afrika, waar de duurzame cacaobonen vandaan komen. De chocolade van Callebaut wordt gemaakt van 100% duurzame cacao. Dit betekent dat Callebaut de cacaoboeren steunt. Een groot deel van de opbrengst van Callebaut chocolade, gaat naar de cacaoboeren en hun gemeenschappen. Dit heeft alles te maken met de Cacoa Horizons Foundation.

Cacao Horizons Foundation

Cacoa Horizons is een non-profit programma dat zich focust op het verbeteren van de leefomstandigheden en het levensonderhoud van de cacaoboeren. Cacoa Horizons helpt de boeren om zelfvoorzienende gemeenschappen te bouwen, die de duurzame landbouw bevorderen en de productiviteit verbeteren. Het beschermen van kinderen en natuur is daarbij een belangrijk speerpunt.

Steun de cacaoboeren

Om een lang verhaal kort te maken en het moraal van het verhaal te verduidelijken: door onze verrukkelijke chocoladepareltjes te bestellen, verwen je niet alleen jezelf, maar steun je ook de cacaoboeren en hun gemeenschappen. Over een goed gevoel gesproken: hoe mooi is het om een steentje bij te dragen aan een (h)eerlijke chocoladewereld?


Zin in (h)eerlijke chocolade?


Meer weten over onze eerlijke chocolade?

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal