Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Ambachtelijke Chocolade letter S online

De chocolade letter S is een van de meest verkocht chocolade letters en dat is niet voor niets! Niet alleen -S-interklaas wordt er blij van, maar ook Sanne, Samuel, Sam en alle andere namen die beginnen met de letter S kunnen ermee verblijd worden. Bestel een overheerlijke chocolade letter S gemakkelijk online bij Chocolade Bezorgd. Alle chocolade letters worden dagelijks op bestelling bereid en bestrooit met de lekkerste toppings.

Online chocoladeletter S bestellen

De chocoladeletter S online bestellen is erg eenvoudig. Het gaat als volgt: Kies jouw favoriete chocolade smaak: Melk, puur, wit of de nieuwe smaak Ruby. En kies vervolgens een smakelijke topping. Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het bestellen van een ambachtelijke chocoladeletter.

Zodra wij jouw bestelling binnen hebben gaan onze chocolatiers aan de slag. De chocoladeletters van Chocoladebezorgd worden dagelijks vers bereid op bestelling. Zo is jouw chocoladeletter altijd op voorraad!

De chocoladeletter wordt verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos met vrolijke sinterklaas wikkel. Leuk om cadeau te geven, of als cadeautje voor jezelf.

Chocolade letters in jouw favoriete smaak

Het aanbod van Chocoladebezorgd gaat verder dan alleen de standaard smaken melk, wit en puur. De chocoladeletters worden tot een echt feestje gemaakt met kleurrijke, smakelijke toppings! Met keuze uit toppings zoals: karamel-zeezout, smarties, koffie, (hazel)noten, suiker bloemetjes en chocolade hartjes, is er altijd een topping die op jouw chocolade letter S past!

Kies dit jaar voor onze nieuwe aanwinst: De chocoladesmaak ‘Ruby’. Dit is een geheel roze chocoladeletter met een fris/fruitige chocolade smaak, afgemaakt met een topping van crunchy pistachenoten.

Chocoladeletter S als relatiegeschenk

Doe dit jaar je familie, vrienden of relaties een bijpassend relatiegeschenk cadeau rond het gezellige sinterklaasfeest. De letter S is de perfecte letter om iedereen cadeau te geven, dit is de meest neutrale letter omdat deze ook staat voor Sinterklaas of Sint. Vanaf 20 chocolade letters ontvang je al een fijne korting! Daarnaast kunnen wij de chocoladeletters direct versturen naar de ontvangers of naar jouw adressenbestand.

Maak de chocolade letter S net iets persoonlijker door een bedrijfslogo en/of gepersonaliseerde verpakking toe te voegen. Dit is mogelijk vanaf 50 stuks.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.