Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Moederdag-winactie: zó doe je mee

Op zondag 9 mei vieren we Moederdag: we leggen moeders, schoonmoeders, vriendinnen en andere lieftallige moederfiguren in de watten! Speciaal voor Moederdag, ontwierpen wij een DIY-versie van ons Boeket Bloemen en de Box of Love. Deze tijdelijke edities komen met een blanco kleurplaat, zodat jouw creatieve zoon of dochter (of stiekem jijzelf) het boeket of het hart kan inkleuren met de lievelingskleuren van moeder! Super origineel, persoonlijk én ongelooflijk lekker. Een perfect moederdag cadeau! Als kers op de taart, maak jij met dit unieke Moederdag cadeau kans op €100,- shoptegoed die je kunt besteden in onze webshop.

Moederdag winactie

Dat klinkt als een heleboel chocolade, waarmee jij jezelf of een ander ontzettend blij kunt maken! Om mee te doen met deze winactie, moet je de volgende stappen doorlopen:

  1. Volg ons op Instagram.
  2. Deel jouw DIY-kleurplaat van het Boeket Bloemen of Box of Love op jouw Instagram. Dat mag in een Instagram-story, maar ook als foto in je Instagram-feed.
  3. Tag @chocoladebezorgd en gebruik de hashtag #zosmaaktderegenboog, zodat wij je kunnen vinden.
  4. Stuur ons een DM met jouw kleurplaat en vertel ons waarom deze zo bijzonder is en jij €100,- shoptegoed moet winnen!

Maak kans op €100,- shoptegoed

De winactie sluit op woensdag 12 mei om 12:00 uur. Om 17:00 uur diezelfde dag, maken wij de winnaar bekend. Via Instagram ontvang je een DM van ons, waarin wij bevestigen dat jij de gelukkige winnaar bent van €100,- shoptegoed. Het shoptegoed ontvang je in de vorm van een cadeaubon, die je kunt besteden in onze webshop. Het bedrag hoef je niet in één keer te besteden, maar kun je uitsmeren over meerdere bestellingen. Heb je vragen over de winactie? Stuur dan een e-mail naar lianne@chocoladebezorgd.nl

 

Let op: onze DIY-edities van het Boeket Bloemen en de Box of Love zijn beperkt verkrijgbaar. Zorg dat je er een bemachtigt en verzeker jezelf van een origineel Moederdag cadeau!

Bestel hier jouw DIY-editie en doe mee met de winactie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.