Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Vaderdag chocolade: het lekkerste cadeau voor Vaderdag

Op iedere derde zondag in juni, zeten we vaders, opa’s, vrienden en andere vaderfiguren die we liefhebben in het zonnetje. Dit jaar vieren we Vaderdag op zondag 20 juni. Met een zomers temperatuurtje op het programma, rest zich enkel nog het vinden van een persoonlijk en origineel vaderdagcadeautje. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben de ultieme tip voor een verrukkelijke Vaderdag…

Vaderdag chocolade

Wie dacht dat enkel het vrouwenhart sneller gaat kloppen van chocolade, zat ernaast: ook het mannenhart maakt een sprongetje bij het proeven van onze heerlijke chocoladekunstwerkjes. En laten we eerlijk zijn, het gezegde is waar: liefde van de man gaat toch vaak door de maag. Wil jij trakteren op een persoonlijk, origineel en ongelooflijk cadeau voor Vaderdag? Zoek niet verder!

Verras met verrukkelijke Vaderdag chocolade

Speciaal voor Vaderdag creëerden onze chocolatiers verrassend lekkere limited edition bonbons. Helemaal in stoere-mannen-thema, bedachten zij drie spannende smaken voor de echte waaghalzen. Houdt jouw vader wel van een uitdaging? Dan vallen onze Vaderdag bonbons vast en zeker in de smaak! Verras met de whisky bonbon, de bonbon met een smeuïge vulling van donker bier óf kies voor de Vaderdag bonbon met Grand Marnier als hoofdingrediënt. Nieuwsgierig? Trakteer jouw vader op luxe Vaderdag chocolade! Stel zelf een doosje bonbons samen: kies uit een doos van 5, 10, 15, 24 óf 35 bonbons en maak je vaderdagcadeau af met een leuke kaart en daarop een persoonlijke boodschap.

Direct Vaderdag chocolade bestellen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.