Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Valentijn voor collega’s: cadeautips voor werkgevers

Valentijnsdag staat weer voor de deur. Traditiegetrouw vertellen we op deze dag aan onze geliefde hoeveel je van diegene houdt, maar waarom zou je dit niet ook aan andere mensen die dichtbij je staan vertellen? Denk bijvoorbeeld eens aan je collega’s. Je ziet ze bijna elke dag, weet enorm veel van elkaar en vindt altijd een luisterend oor bij ze. Waarom zou je hen niet óók verrassen op Valentijnsdag?

Speciaal voor jou hebben wij op deze pagina een top drie gemaakt met meest geschikte en meest originele valentijndagcadeaus van chocolade

3x valentijnscadeau voor collega's

  1. Box of Love

Bij uitstek het meest liefdevolle cadeau voor Valentijnsdag: onze Box of Love. Speciaal voor Valentijn introduceerden we de Limited Love Box: onze klassieke Box of Love, maar dan inclusief onze limited edition bonbons voor Valentijn. Vind je een hart toch iets too much? Ga dan voor ons Boeket Bloemen: een prachtige giftbox met maar liefst 24 handgemaakte bonbons. Voeg een leuke kaart toe met persoonlijke boodschap en voilà: een persoonlijk, origineel én lekker valentijnscadeau voor jouw collega’s.

  1. Doosje luxe bonbons met logo

Wil jij je collega’s en relaties verrassen met een kleine lekkernij in de brievenbus, die hen voor altijd bijblijft? Verras met een luxe doosje handgemaakte bonbons en ontwerp je eigen cadeauverpakking, met bijvoorbeeld je logo en een liefdevolle persoonlijke boodschap. Ga aan de slag met ons ontwerpsjabloon of laat je verpakking door ons ontwerpen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  1. Chocoladehart

Onze derde en laatste cadeautip voor Valentijnsdag: het chocoladehart. Het handgemaakte chocoladehart bestel je in eerlijke melk, witte of pure chocolade, met daarop een feestelijke topping van verse ingrediënten. Denk aan: gevriesdroogde frambozen, pecannoten, karamelstukjes of aardbeien met karamel. Net als de oogverblindende Box of Love en onze andere luxe doosjes bonbons, past het chocoladehart door de brievenbus. Handig! Zo hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om het valentijnscadeau in ontvangst te nemen en ben jij verzekerd van een originele verrassing.

Direct Valentijn chocolade bestellen

Offerte aanvragen

Spoedbestelling? Kies voor het standaard kaartje met tekst
Spoedbestelling? Kies voor een standaardcadeauverpakking
Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.