Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade beter dan een man: 10 redenen

Liefde is een complex begrip, maar met chocola heb je daar geen last meer van. Want liefde is niet te koop, maar chocolade wel. Daarom kun je soms maar beter chocolade hebben dan een man. Laat ons je overtuigen met 10 verbluffende redenen…

chocolade-man

1. Chocolade kun je áltijd krijgen

De ‘perfecte’ man is niet zo makkelijk te vinden. Gelukkig is chocolade dat wel: je hebt er niet eens een datingapp voor nodig. Trek je jas aan, ga naar de supermarkt en haal die lekkere reep of doosje bonbons waar je geen genoeg van kan krijgen. Ben je meer fan van luxe chocolade? Onze bonbons kun je tot 17:00 uur bestellen, dan zijn ze (bijna altijd) de volgende dag al bij je in de brievenbus. Daar kan geen man tegenop!

2. Je kunt er zoveel van nemen als je wilt, zonder dat iemand daar raar van opkijkt

Als je een avond op stap gaat en je met meerdere mannen aan het kletsen of flirten bent, krijg je al snel een ‘naam’ van anderen. Geen zorgen: chocolade veroordeelt jou nooit! Je mag er zoveel van nemen als je zelf wilt. Melk, puur of wit: hij zal nooit jaloers worden.

3. Chocolade kun je thuis laten bezorgen

Tuurlijk heb je ook bepaalde mannen die je ‘thuis kan laten bezorgen’, maar is dat wel de man waar je op zit te wachten? Onze overheerlijke bonbons komen bij je door de brievenbus en zijn precies waar je op zit te wachten.

4. Meer choco = minder stress

Een echte off-day, wat vreselijk zeg. Dan kom je na zo’n vermoeide dag thuis en begint je man ook nog eens te zeuren over het eten of dat de was nog niet gedaan is. Hier zit je toch echt niet op te wachten. Neem dan chocolade: je komt thuis na die vermoeide dag en geniet met een overheerlijke kopje thee of koffie met een hapje choco on the side. Het stelt je geen vragen, maar zorgt er juist voor dat je even die stress kan vergeten. Door het stofje magnesium dat in cacao zit, ben je na een aantal happen weer helemaal de oude. Geen man die dat voor elkaar krijgt.

5. Als je die reep uitpakt, stelt het nooit teleur

Vanaf het moment dat je de verpakking ervan afhaalt word je al verliefd… Die textuur, de geur en het gevoel als je de chocolade in je hand pakt is overweldigend. Het maakt niet uit waar je bent en hoe laat het is: Chocolade ziet er altijd goed uit en smaakt altijd naar meer. Bij mannen weet je dat nog niet altijd zo zeker…

6. Chocolade geeft je altijd een tevreden gevoel, ook als het zacht of slap is

Een te harde reep? Een gesmolten bonbon? Ook al ziet het er niet meer uit zoals het zou moeten, de smaak blijf overheerlijk. Het maakt niet uit in welke vorm, chocolade zorgt altijd voor een bevredigend gevoel. Zelfs na drie of vier keer.

7. Je hoeft nooit te faken

Het is niet altijd leuk, maar je bedoelt het goed: faken. Menig vrouw heeft wel eens ‘zin gemaakt’, gelukkig hoeft dat bij chocolade niet… Het geeft je precies wat je nodig hebt en geeft je elke keer het bevredigende gevoel wat je nodig hebt.

8. Chocolade laat je nooit in de steek

Een eenzaam gevoel? Denken dat geen enkele man je ziet staan? Geef jezelf wat meer liefde. Onze chocolade laat je nooit in de steek! Je zult je niet meer eenzaam voelen als je de smaak in je mond voelt. Ook werkt chocolade perfect als die maandelijkse trein weer is langsgekomen en je daardoor emotioneel even iets minder stabiel bent. Het zorgt voor een fijn en gelukkig gevoel. Mannen daarentegen kunnen zich nog wel eens afhouden van hun gemaakte beloftes. Of je had een date met een leuke man (dacht je) gepland en hij komt niet opdagen. Ook dan staat chocolade voor je klaar om te zorgen dat jij je niet alleen voelt.

9. Het maakt je áltijd gelukkig

Ben jij ooit wel eens niet gelukkig geworden van chocolade? Precies! Bij het eten van chocolade komt het stofje endorfine vrij in je hersenen. Dit zorgt voor een fijn en blij gevoel. Het maakt niet uit hoe de verpakking van chocolade eruitziet, de binnenkant is altijd goed.

10. Altijd een lekker geurtje

De overheerlijke geur als je de verpakking open maakt; volgens een onderzoek zitten in chocolade veelal dezelfde stoffen als in rozen. Dat verklaart waarom die heerlijke reep zo lekker ruikt! Dat is toch wel even wat anders dan de ochtendgeur als je naast een man wakker wordt of als je zijn ‘verpakking’ open maakt.

Bestel jouw favoriete chocolade

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.