Cadeaubon

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor Moederdag, een verjaardag, een bedankje of om iemand beterschap te wensen: een cadeaubon is een perfect cadeau voor iedere gelegenheid! Kies zelf de waarde op de cadeaubon of geef een Verras & Probeerpakketje cadeau.

cadeaubon-voorkant
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Chocolade cadeaubon

Een origineel chocoladecadeau voor iedere gelegenheid: onze luxe chocolade cadeaubon. Laat iemand kennismaken met onze heerlijke chocoladecadeaus en trakteer op een cadeaubon, te besteden in onze webshop. Zo kan de gelukkige ontvanger zelf een chocoladecadeautje uitzoeken!

Onze chocolade cadeaubon is een fysieke tastbare cadeaubon, gemaakt van stevig papier met een luxe goudachtige parelmoerglans. Bij het bestellen vul je de naam in van de ontvanger, die we op de cadeaubon schrijven. We versturen de cadeaubon als brievenbuspakketje met PostNL, zodat je een track & trace ontvangt om je cadeautje te volgen.

De cadeaubon is 1 jaar geldig vanaf de besteldatum en kan de ontvanger besteden in onze webshop. De cadeaucode kun je invullen in het winkelmandje, in het veldje ‘Cadeaubon nummer’.  Door te klikken op ‘Toepassen’, brengen we het bedrag in mindering op de bestelling.

Verras & Probeerpakketje

Alleen een cadeaubon geven, voelt misschien toch een beetje ‘kaal’. Je kunt een vrolijk boeket bloemen toevoegen aan je luxe cadeaubon, een leuke kaart met persoonlijke boodschap óf je kunt kiezen voor ons Verras & Probeerpakketje. Ons Verras & Probeerpakketje bestaat uit een doosje met onze 5 meest populaire bonbons en een cadeaubon. Een originele manier om iemand te verrassen én laten kennismaken met onze heerlijke chocoladekunstwerkjes!

Je kunt ons Verras & Probeerpakketje bestellen in 5 varianten, waarbij de waarde van de cadeaubon verschilt:

  1. Verras & Probeerpakketje met een cadeaubon ter waarde van €5,-
  2. Verras & Probeerpakketje met een cadeaubon ter waarde van €10,-
  3. Verras & Probeerpakketje met een cadeaubon ter waarde van €15,-
  4. Verras & Probeerpakketje met een cadeaubon ter waarde van €20,-
  5. Verras & Probeerpakketje met een cadeaubon ter waarde van €25,-

Wil je liever zelf de waarde van je cadeaubon bepalen of zelf een doosje bonbons samenstellen? Ook dat is mogelijk!

Saldo van je cadeaubon checken

Onze chocolade cadeaubon is 1 jaar geldig vanaf de besteldatum. De cadeaubon hoef je niet in één keer te gebruiken, maar kun je gebruiken voor meerdere bestellingen. Benieuwd wat het tegoed is van een cadeaubon? Controleer je cadeaubon saldo hier.