Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Duurzame verpakking: zo kun je onze verpakking hergebruiken

De verpakking van onze chocoladecadeaus is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog een duurzame verpakking. De verpakking van een doosje bonbons bestaat uit meerdere onderdelen: een kartonnen doosje, plastic treetje en vloeipapiertje. Je kunt ieder onderdeel recyclen: goed nieuws voor mens en natuur. Nu is recyclen een mooie manier om op een milieuvriendelijke manier om te gaan met een duurzame verpakking, maar er is meer goed nieuws: het luxe kartonnen cadeaudoosje kun je hergebruiken. Hoe? Dat vertellen wij je graag!

duurzameverpakking-hergebruiken

1. Van duurzame verpakking naar knutselwerkje

Ben jij een echte crea Bea en vind je het leuk om van niets ‘iets’ te maken? Gooi dan niet onze verpakking bij het oud papier, maar ga ermee aan de knutsel: zo ben je duurzaam bezig én ben je een paar uur zoet met een creatieve activiteit. Tover bijvoorbeeld het cadeaudoosje om tot fotolijstje, pennenbakje, kaarsenbakje, spaarpotje of maak er een klein sushitafeltje van.

2. Duurzame cadeauverpakking

Een leuk cadeau kopen voor iemand is vaak nog niet het moeilijkste, maar het ook nog feestelijk verpakking is een stuk lastiger. Onze tip: geef ons doosje een tweede leven en gebruik het als cadeauverpakking. Het doosje heeft een luxe uitstraling en zorgt voor een gifting-gevoel. Maak je duurzame cadeauverpakking af met een leuk lint of vrolijke strik en voila: een feestelijke én duurzame verpakking van jouw cadeau!

3. Opbergdoosje

Die kleine spulletjes die je niet wilt weggooien omdat het handig is om af en toe te gebruiken, maar altijd enorm in de weg liggen op je bureau of in de keuken; het komt je vast bekend voor. Zeg vaarwel tegen kleine troepjes en berg rondslingerende paperclips, nietjes, gummetjes of elastiekjes op in ons duurzame doosje. Onze duurzame verpakking is multifunctioneel als het om opbergen gaat: het rechthoekige formaat zorgt dat er niet alleen kleine frummeltjes inpassen, maar bijvoorbeeld ook ansichtkaarten, enveloppen en visitekaartjes. Je kunt het doosje in een kast of op een tafel zetten zonder dat je je eraan stoort: dekseltje erop en klaar!

4. Duurzaam sieradendoosje

Slingeren jouw sieraden ook altijd overal en nergens? Kun je vaak die ene oorbel niet meer terugvinden? Wij hebben een handige én duurzame oplossing voor jou! Onze verpakking kun je namelijk hergebruiken als sieradendoosje; op deze manier liggen je sieraden altijd bij elkaar en raak je nooit meer die ene oorbel kwijt of favoriete ring kwijt. Bovendien zorgt onze duurzame verpakking voor minder chaos en meer orde en rust in je kleed-, slaap- of badkamer. Win-win!

 

5. Mini-moestuintje

Hartstikke hip, handig én gezond: zaai je eigen moestuintje; gewoon thuis, in de keuken. Niet alleen lekker vers, maar ook heel makkelijk. Het enige wat je nodig hebt, is onze duurzame verpakking, een beetje potgrond en een zakje met zaden. Ga aan de slag met je eigen kruidentuintje:

  1. Prik een paar kleine gaatjes in de onderkant van het cadeaudoosje, zodat overtollig water weg kan lopen
  2. Vul het doosje met potgrond
  3. Verdeel ongeveer 20-30 zaadjes in de grond
  4. Zet het moestuintje op een lichte plek in huis, bijvoorbeeld in de vensterbank
  5. Zorg dat je de zaadjes voldoende water geeft; het tuintje kan nu beginnen met groeien.

Chocolade in duurzame verpakking

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.