100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Hét perfecte cadeau voor Valentijnsdag

Op 14 februari vieren we de Dag van de Liefde, oftewel: Valentijnsdag. Misschien wel de meest commerciële dag van het jaar, maar als partner kom je er niet onderuit. Heb je geen chocolade, knuffelbeer of bos rozen bij je? Dan is de kans groot dat je de volgende Valentijnsdag in je eentje viert. Dat willen wij natuurlijk voorkomen! Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor een origineel cadeau voor Valentijnsdag? Wij helpen je graag!

Wij hebben het perfecte valentijnscadeau voor jou. Het klinkt misschien cliché, maar liefde gaat door de maag. Daarom stellen we je graag voor aan onze kunstwerkjes van chocolade. Onze prachtige bonbons zijn handgemaakt van eerlijke Belgische chocolade en hebben elk een unieke vulling, die de smaakpupillen prikkelt als kleine stukjes hemel. Stel zelf je doosje bonbons samen en maak je cadeau extra speciaal met een kaartje, waarop jij jouw Valentijn de liefde verklaart. Eén ding is zeker: jouw Valentijnsdag kan niet meer stuk!

Valentijnsdag: verras met liefdevolle bonbons

Ben jij meer het soort ‘stille aanbidder’, die zijn of haar liefde graag anoniem verrast? Geen probleem! Onze chocoladecadeaus passen door de brievenbus en verzenden we anoniem, tenzij jij zelf een kaartje toevoegt. Handig! Zo hoeft jouw geliefde niet thuis te zijn om het valentijnscadeautje in ontvangst te nemen en is jouw geheime gift éxtra verrassend!

Verover het hart van jouw liefde met handgemaakte bonbons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal