Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Serveertips: de lekkerste bonbon-momentjes

Stel: er zitten nog 5 bonbons in het doosje die jij zelf samenstelde, maar die wil je natuurlijk niet allemaal tegelijk opeten. Wat zijn dan de beste momenten om van je bonbons te genieten? Geen zorgen: wij zetten de ultieme serveertips voor onze bonbons op een rijtje, zodat jij daar niet over na hoeft te denken. You’re welcome!

serveertips

De ultieme serveertips voor bonbons

1. Koffiemomentje

Bovenaan ons lijstje met serveertips én een genietmomentje op zich: geniet van je bonbons met een goed kopje koffie. Ben jij een echte thee- of koffieleut? Gezellig samen met familie, vrienden of gewoon lekker alleen? Dat is allemaal goed, zolang die overheerlijke bonbons maar van de partij zijn. Begin met een slokje van je warme koffie of thee en neem daarna een hapje van je bonbon: deze zal zachtjes wegsmelten in je mond. Niemand pakt dat heerlijke genietmomentje meer af!

2. Borrelen met bonbons

Het kan eindelijk weer: lekker borrelen in de stad met je vrienden ! Na een wijntje en een uitgebreide borrelplank, smacht je toch vaak naar iets zoets. Hoe lekker is het dan om tussen de hartige hapjes onze oogverblindende zachte bonbons te serveren. Niet alleen lekker op het terras, maar ook uitermate geschikt voor een avondje thuis aan de borrel!

3. Bonbons als luxe nagerecht

Thuis druk in de keuken bezig zijn met het eten: niet altijd iets waar je naar uitkijkt na een dag werken. En als je dan ook nog een lekker toetje wilt, wordt het helemaal een circus. Het blijft toch een uitdaging om elke dag weer iets nieuws te verzinnen. Geen paniek, wij hebben de ultieme serveertips: onze handgemaakte bonbons dienen perfect als nagerecht. Leg de bonbons bij een bolletje ijs, naast een klein stukje taart of gewoon als friandise bij je kopje koffie. Niets meer aan doen!

4. Lekker op de bank

Een nieuwe serie op Netflix of op de bank met een goed boek? Jouw lievelingsmomentje op de bank, alleen mist er nog wat… Precies: iets lekkers wat jouw bankmomentje helemaal compleet maakt. Gelukkig hebben wij voor jou een verrukkelijke serveertip: onze bonbons zorgen dat je even helemaal wegdroomt en écht even kunt genieten van dat moment met jezelf. Een avondje bankhangen was nog nooit zo lekker… Waar wacht je op: plof op die bank, pak je boek of zet je serie aan en verwen jezelf met die lekkere bonbons.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.