Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Vaderdag cadeau idee: 5 tips

Op de derde zondag van juni leggen we vaders in de watten met een liefdevol Vaderdag cadeau! Nu blijft het lastig om ieder jaar een origineel cadeau voor vader te vinden. Bovendien vallen die sokken, drop en lekkere geurtjes inmiddels een beetje in herhaling. Wil jij een vader, broer, vriend of andere man écht verrassen op Vaderdag 2022? Wij zetten onze beste cadeautips voor Vaderdag op een rijtje.

vaderdag-cadeau

5x origineel Vaderdag cadeau

1. Chocolade cadeau voor vader

Chocolade een typisch cadeau voor vrouwen? Daar denken wij  anders over! Wij weten zeker dat je een man nét zo blij maakt met een chocoladecadeautje als een vrouw. Sterker nog: uit een onderzoek van onderzoeksbureau Tangram blijkt zelfs dat mannen vaker chocolade eten dan vrouwen. Nog niet overtuigd dat chocolade een perfect cadeau voor vader is? Onze gouden tip: stel zelf een doosje bonbons samen met de lievelingssmaken van je vader. Kies voor bijvoorbeeld onze speciale bonbon met bier of ga voor bonbons met heerlijke notenvullingen, zoals hazelnoot, pistache, macadamia en cashewnoot.

2. Dagje solexen

Een cadeautje hoeft natuurlijk niet altijd iets tastbaars te zijn; soms is een doe-cadeau net zo leuk om te geven. Een leuk cadeau voor vader is bijvoorbeeld een dagje solexen. Niet alleen een origineel cadeau voor vader, maar ook een cadeautje waar je zelf iets aan hebt! Stippel een leuke route uit, neem wat gezellige tussenstops en zorg dat je een camera of telefoon bij je hebt om deze dag vast te leggen. Tip: maak na afloop een klein fotoboekje met herinneringen aan deze speciale dag met je vader en doe er een klein doosje bonbons bij.

3. Circuit Zandvoort

We blijven nog even in de categorie ‘doe-cadeautjes’. Deze tip is voor de snelheidsduivels onder ons: neem je vader mee naar het circuit in Zandvoort en stap in een supersnelle auto. Waan jezelf voor heel even in het leven van een échte Formule 1-coureur. Hier slaan we de tip om onderweg foto’s te maken even over… Wil je toch graag een beetje extra confetti toevoegen aan je Vaderdag cadeau, plak dan een gezellige lunch of borrel vast aan je doe-cadeautje; hoe meer herinneringen, hoe leuker!

4. Vaderdag cadeau personaliseren

Voor wie toch op zoek is naar een tastbaar en speciaal cadeau voor vader: ga voor een gepersonaliseerd Vaderdag cadeau. Je kunt zelf aan de knutsel gaan met bijvoorbeeld een basic T-shirt, waar je gekke foto’s van je vader of jullie samen op zet. Ben je niet zo’n crea Bea? Geen zorgen! Bij Chocoladebezorgd stel je zelf een doosje bonbons samen: een origineel, persoonlijk én lekker cadeau voor vader. Kies uit een van onze cadeauverpakkingen en maak je chocoladecadeautje af met een leuke kaart, waarop je een liefdevolle boodschap zet.

5. Bierproeverij 2.0

Een bierproeverij: misschien een beetje cliché, maar zeker weten een leuk cadeau voor de vader die van speciale biertjes houdt. Vergelijk het met een high tea, maar dan wat mannelijker: gezellig kletsen onder het genot van een speciaal biertje, met wat lekkere hapjes on the side. Onze tip: boek je bierproeverij niet buiten de deur, maar organiseer hem zelf. Zo geef je een persoonlijke touch aan je Vaderdag cadeau én kies je de biertjes en hapjes die jullie zelf lekker vinden. Ook zin in een toetje? Ga voor een chocoladehart met bastognekoek en breek deze in lekkere grove brokken: heerlijk met een kop koffie ernaast.

Shop direct jouw Vaderdag cadeau

Wanneer is Vaderdag?

Vaderdag is een internationale feestdag en vieren we ieder jaar op de derde zondag van juni. Zo vierden we Vaderdag 2020 op zondag 21 juni en Vaderdag 2021 op zondag 20 juni. Drie keer raden op welke datum Vaderdag 2022 valt… Juist: dit jaar vieren we Vaderdag op zondag 19 juni. En Vaderdag 2023? Dat mag je zelf invullen!

Weersverwachting Vaderdag 2022

Niet geheel onbelangrijk als jij een doe-cadeautje geeft op Vaderdag: wat wordt het weer op Vaderdag 2022? Volgens weeronline, kan het weer op Vaderdag enorm verschillen. Zo tikten we in 2017 bijna de 30 graden aan, terwijl het weer op Vaderdag in 2018 vrij somber en koel was. Ook in 2019 hadden we een wisselende Vaderdag wat betreft het weer: de dag begon zonnig, maar ‘s middags werd het somber en regende het op sommige plekken. De weersverwachting voor het jaar daarop was vergelijkbaar; in 2020 begon Vaderdag zonnig. Later in de middag trokken er lokaal buien over het land. Op Vaderdag 2021 daarentegen, was het weer bijna zomers: de dag begon met her en der wat buien en bewolking, maar later op de dag klaarde het op en genoten we van temperaturen tot 27 graden.

Het weer in juni 2022

Het voorspellen van het weer is niet iets dat behoort tot onze dagelijkse bezigheden (helaas). Gelukkig vertellen onze weergoden ons wat zij verwachten van het weer op Vaderdag 2022. De weersverwachting voor zondag 19 juni is aangenaam: we verwachten een zonnige dag met een temperatuur van gemiddeld 19 graden, dat aanvoelt als 21 graden. Een regen- of onweersbui sluiten we niet uit: de weergoden voorspellen 80% kans op neerslag en 32% kans op onweer. Al met al valt er niet meer regen dan 2,5 millimeter.

Deze blogs vind je misschien ook interessant:

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.