Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

3x lekker paasgeschenk voor personeel

Pasen is hét moment om je collega’s of medewerkers in het zonnetje te zetten! Het blijft lastig om ieder jaar een origineel paasgeschenk voor de dag te toveren en daarom helpen wij graag een handje. Wij zetten de 3 leukste én lekkerste paasattenties voor personeel op een rijtje.

paascadeau-personeel

Uniek & persoonlijk paasgeschenk voor personeel

1. Origineel paaspakket: Get Egg-Cited box

Zoals eigenlijk voor heel veel gelegenheden geldt, zit je met chocolade als cadeau voor Pasen altijd goed. Wie wordt er immers niet vrolijk van een doosje heerlijke handgemaakte bonbons! Bovenaan ons lijstje met leuke paascadeaus voor personeel en relaties, staat de speciale Get Egg-Cited bonbon box. Deze vrolijke en luxe doos bestel je in een versie van 15 of 21 bonbons en is het perfecte paaspakket voor iedere chocoladeliefhebber. Personaliseer jouw paascadeau met een leuke kaart waarop je een persoonlijke paasboodschap kunt schrijven en bezorg collega’s een onvergetelijke verrassing in de brievenbus!

2. Luxe chocolade paasei

Een ei hoort erbij en dat geldt natuurlijk helemaal met Pasen. Bovendien zouden wij Chocoladebezorgd niet zijn, zonder een handgemaakt chocolade paasei in ons assortiment. Onze chocolatiers stelden drie heerlijke smaken samen, die je kunt bestellen in eerlijke pure, melk of witte Callebaut chocolade. Kies voor bijvoorbeeld het chocolade paasei met bastognekoek, frambozen en karamel in witte chocolade, een paasei van melkchocolade en een vrolijke topping van kleine paaseitjes óf ga voor een vegan chocolade paasei van pure chocolade en een topping van luxe noten. Geef een persoonlijke touch aan jouw paascadeau en ontwerp je eigen cadeauverpakking. Maak je paasverrassing compleet met een leuke kaart met daarop een leuke boodschap.

3. Doosje chocolade paaseitjes

Een échte klassieker, maar daarom geen minder leuk paasgeschenk voor jouw personeel of relaties: een doosje met paaseitjes in pastelkleuren. Dit vrolijke paascadeau kun je personaliseren met je eigen cadeauverpakking en een leuke kaart. Goed om te weten: net als al onze andere paaschocolade, past deze verrassing in de brievenbus. Handig, want zo hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om het paaspakketje in ontvangst te nemen. Bovendien kun je bij bestelling vanaf 10 stuks gebruikmaken van onze chocolade verzendservice: jij levert de adresgegevens aan, wij regelen de rest!

Deze blogs vind je misschien ook interessant:

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.