Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Moederdag cadeau idee: 5 tips

Moederdag staat voor de deur en dat betekent dat je weer op zoek mag naar een origineel Moederdag cadeau idee. Dit jaar valt Moederdag 2022 op 8 mei: op deze dag staat je mams centraal. Moeders over de hele wereld genieten van al het moois wat ze krijgen en de extra liefde die ze ontvangen.  Maar wat nou als je niet de ontvangende partij bent, maar juist degene die een idee moet bedenken. Want de vraag luidt: wat geef je dit jaar met Moederdag? Wij hebben speciaal voor jou een lijstje gemaakt met de leukste én lekkerste cadeautips voor Moederdag.

moederdag-cadeau-idee

5x origineel Moederdag cadeau idee

1. Moederdag cadeau zelf samenstellen

Denk jij dat je jouw moeder van top tot teen kent? Dan kun je dit bewijzen door haar te verrassen met een doosje bonbons met haar lievelingssmaken. Stel zelf een doosje bonbons samen met de favoriete smaken van je moeder. Kies uit meer dan 25 verschillende bonbons, waaronder onze twee speciale smaken voor Moederdag: Baileys strawberry en framboos viool. Je kunt kiezen uit het samenstellen van een doosje van 5, 10, 15, 24 óf 35 bonbons. Is jouw moeder een echte chocoladeverslinder? Pak dan uit met een chocoladepakket, die bestaat uit een prachtig chocoladehart en een doosje met 15 bonbons. Voor iedere moeder een heerlijke moederdag cadeau idee dat bij haar past!

2. Moederdag specials

Geen zin, tijd of geduld om zelf een doosje bonbons samen te stellen? Geen probleem, die taak nemen wij met alle liefde van je over. Verras met een heerlijk cadeau voor moeder en geef een doosje Moederdag bonbons cadeau, die wij voor je samenstellen. Kies voor een doosje met 10 of 15 verschillende bonbons, met daarin onze speciale smaken voor Moederdag en een vrolijke cadeauverpakking. Voeg nog een leuke kaart toe met liefdevolle boodschap en voilà: jouw Moederdag cadeau is compleet!

3. Liefdevol cadeau voor moeder

De Box of Love is het perfecte Moederdag cadeau om je mams te verassen en te laten zien dat je van haar houdt. Deze liefdevolle box is gevuld met 20 luxe handgemaakte bonbons met overheerlijke vullingen. We stellen de bonbons persoonlijk en met zorg samen om het Moederdag cadeau zo uniek mogelijk te maken, om voor jouw moeder de beste Moederdag te creëren. Het liefste en lekkerste cadeau idee voor Moederdag!

4. Bloemen en chocolade

Kun je niet kiezen tussen een mooi óf lekker cadeau voor moeder? Twijfel je tussen bijvoorbeeld een bos bloemen of een doosje persoonlijke chocolade? Nergens voor nodig, wij hebben dé oplossing en het ultieme Moederdag cadeau. Verras je lieftallige mams met best of both sides en leg haar in de watten met een bos bloemen van chocolade. Niet alleen een origineel Moederdag cadeau, maar ook ongelooflijk lekker en een perfect presentje voor de moeder die van bloemen houdt, maar toch liever chocolade eet.

5. Origineel en persoonlijk cadeau voor moeder

Ben jij die creatieve duizendpoot die graag zijn of haar creaties laat zien? Dan is dit misschien wel het leukste Moederdag cadeau idee voor jou: maak kennis met het Boeket Bloemen DIY Moederdag editie. Deze do-it-yourself- versie van de Boeket Bloemen bonbon box personaliseer je op een wel héél bijzondere manier: geef het boeket de lievelingskleuren van jou of je moeder! Leuk om op Moederdag deze mooie kleurplaat in te kleuren samen met je mams. Zo geef je niet alleen een origineel Moederdag cadeau, maar ook een leuke activiteit voor jullie samen. De DIY-versie van het Boeket Bloemen kun je ook bestellen in de variant van onze bekende Box of Love. Zo kun jij kiezen wat het beste bij je moeder past!

Bij zowel de DIY-versie van het Boeket Bloemen als de Box of Love is het volgende inbegrepen:

  • Vrolijke blanco kleurplaat van het Boeket Bloemen of van de Box of Love
  • Originele inlay van het Boeket Bloemen of van de Box of Love
  • Een Chocoladebezorgd-sticker waarmee jij je DIY Moederdag editie van het Boeket Bloemen of van de Box of Love netjes kunt dichtplakken.

Extra cadeautip: Moederdag cadeaubon

Nog een extra cadeautip voor jou: is je moeder iemand die graag zelf de touwtjes in handen heeft en haar eigen verrassing uitkiest? Of durf je de gok niet te nemen en laat je de keuze liever aan haar over? Dan is onze chocolade cadeaubon misschien het ideale Moederdag cadeau voor jouw mama. De cadeaubon kan ze zelf op haar moment online inleveren en bijvoorbeeld haar eigen doosje bonbons samenstellen. Tip: voeg een klein doosje bonbons toe aan de cadeaubon, zodat je moeder vast kan voorproeven en in de chocoladestemming kan komen!

Direct Moederdag chocolade bestellen

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.